Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- marcinnxtdi
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Panowie nie ma ktoś na sprzedaż dystansów 5mm z rozstawem 5x100 w kącikowej cenie?
Kącik posiadaczy MK4
Witam mam 2 problemy. 1. Jak zdemontować ta osłonę szyberdachu? Jakis link lub cos jakbym mógł prosić 2. Czym pomalować te szare uszczelki przy drzwiach zeby były czarne?
Kącik posiadaczy MK4
Barwnik do tkanin np. Fevicryl rozcieńczasz z wodą i jedziesz kawałkiem gąbki.MnichPro pisze:2. Czym pomalować te szare uszczelki przy drzwiach zeby były czarne?
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
nawet nie wiem o co niby zahaczyłem bo jeżdżę praktycznie cały czas tymi samymi drogami. ja swoją oddaje do spawania bo potrzebne "na już" jak zawsze
Re: Kącik posiadaczy MK4
Nową najtaniej we wszystko po 4 złote znajdzieszmass143 pisze:Rozwaliłem miskę
- Forumowy spamer :)
- Auto: Volvo S60 T6 R-Design, MK4 GT TDI i inne takie
Kącik posiadaczy MK4
dlatego warto zawsze trzymać w garażu drugie auto na chodzie, wtedy żadna awaria nie musi być usuwana "na już"
Tarpan 1,5 OHV -> Swap 1,4 dohc R.I.P -> Swap 1,6 DOHC R.I.P -> Swap 1,4 DOHC R.I.P ->Swap 1,8 DOHC R.I.P -> Swap 1,8+ DOHC -> Swap 1,8T +++ DOHC in progresssss
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Pomagamy Domom Dziecka -> ZŁOMBOL '11/'12 /'14/'15/'16
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Nie każdy ma jak pączek w maśle i jednak może ma jedno autosebekgolf pisze:dlatego warto zawsze trzymać w garażu drugie auto na chodzie, wtedy żadna awaria nie musi być usuwana "na już"
Też rozwaliłem ostatnio ale ogarnięte w miare szybko
Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
Pany, od jakiegoś czasu mam problem z "klikającym" awaryjnym. Czasami długo jest ok, a czasami po machnięciu kierunkiem włącza się klikacz i napierdziela. Zastanawiam się, czy te ledy które mam zamontowane w aucie mogą mieć coś z tym wspólnego. Jeśli nie, to gdzie szukać problemu?
Czemu ledy? Miałem 'zwarcie' w układzie. Na zgaszonym silniku, bez kluczyka, po odpaleniu długich podświetlało mi całą deskę. Wyjalem ledy z podświetlenia rejki i problem zniknął. A tak sobie uświadomiłem, że moje problemy z klikaczem, zaczęły się właśnie po montażu ledów.
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Czemu ledy? Miałem 'zwarcie' w układzie. Na zgaszonym silniku, bez kluczyka, po odpaleniu długich podświetlało mi całą deskę. Wyjalem ledy z podświetlenia rejki i problem zniknął. A tak sobie uświadomiłem, że moje problemy z klikaczem, zaczęły się właśnie po montażu ledów.
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Kącik posiadaczy MK4
Nie wala sie komuś 1 szt felgi z R32 MK4 ? Oz Aristo ? Albo ktoś wie kto by miał ewentualnie.