gwint czy kit pomożecie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
gwint czy kit pomożecie
witam
mam mały problem bo mam vw mk3 1.9tdi 115km i niewiem na co sie zdecydowac na gwint czy kit obecnie jezdze na zawieszeniu seryjnym ktore juz jest na granicy wytrzymałosci latam na kołach 195/50 r15 a moj drugi zestaw kół to 195/55 r15
to jak pomozecie ?
mam mały problem bo mam vw mk3 1.9tdi 115km i niewiem na co sie zdecydowac na gwint czy kit obecnie jezdze na zawieszeniu seryjnym ktore juz jest na granicy wytrzymałosci latam na kołach 195/50 r15 a moj drugi zestaw kół to 195/55 r15
to jak pomozecie ?
gwint czy kit pomożecie
Jaki efekt chcesz uzyskać?
Mój golfik http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=496220" onclick="window.open(this.href);return false;
gwint czy kit pomożecie
wszystko zależy od budżetu
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam GTI R i inne mocne sztuki ;)
2016 AUDI RS6 EXHAUST SOUND
gwint czy kit pomożecie
Gwint do takich pączków chyba bez sensu, z resztą musisz tez myśleć o ocieraniu o nadkola. Na taki setup KIT -30/-40, lekka gleba do autka daily-driven. Możesz też oczywiście gwint ale obawiam się że w większości przypadków będzie twardziej no i czy jest sens (how low?)
___
gwint czy kit pomożecie
szczerze to chciał bym uzyskac zeby auto było twarde a zarazem moze troszke nizsze
gwint czy kit pomożecie
gulf 3 no to jakiś zestaw dedykowany i będziesz zadowolony
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam GTI R i inne mocne sztuki ;)
gwint czy kit pomożecie
Kiedyś miałem kit 40/40 na takich dętkach,całkiem nieźle to wyglądało tyle ze tył przy 4 osobach na pokładzie obcierał,jakie et felunku to nie pamiętam.
Mój golfik http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=496220" onclick="window.open(this.href);return false;