Adaptacja immo Passat b5
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Adaptacja immo Passat b5
Witam. Może zacznę od początku. Auto golf mk2 przerobione pod instalacje z passata b5fl. Licznik jest kupiony na allegro z anglika o oznaczeniu 949A. instalacje już prawie ograrnąłem ale został błąd immo na fis-ie. Posiadam dwie nowe pastylki do kluczyków. Po ściągnięciu pinu z licznika za pomocą vag-commandera, i wpisaniu przy logowaniu jak w instrukcjach wyskakuje mi na wyświetlaczu kilometrów błąd i na vagu też błąd jak chce wybrać ilość kluczyków. Do adaptacji nowych kluczyków nie potrzeba czasem chodz jednego własciwego kluczyka? czy nie musi być żgadnego? jest jaki sposób żeby to zrobić? a czy wsad z licznika 3B0920847E będzie do 949a? tez to jest ful fis.
Adaptacja immo Passat b5
wsad od 847 nie pasuje do 949. Licznik jest od tego samego sterownika silnika?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Adaptacja immo Passat b5
no to teraz tak. Trzeba wejść przez vag do licznika, wpisać logina, w adaptacji wejść w kanał 00 - wartość 00 test i save. Wyłączyć stacyjkę, włączyć i po ponownym wpisaniu loginu sprawdzić czy uda się zakodować kluczyk.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
Adaptacja immo Passat b5
Założyłem te zagary do passata b5fl awx ori immo i po adaptacji silnika i próbie wpisania pinu znowu fail.