Może za dużo wymagam ale na słuchawkach dobrze to słychać np. od 17sek.
Paviarotti, nie mam osłony
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Pytam ludzi z pracy czy coś słyszą to odp. że nie
![los2 :los2:](./images/smilies/los2.gif)
Jak dla mnie słychać wyraźnie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: VIP
Mozgi pisze:Brał ktoś może (chodzi mi o jakość) :
http://allegro.pl/antena-raku-2-vw-polo ... 73476.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I druga sprawa: potrzebuje dobra szkła do lusterek, polecicie jakiegoś sprzedawce (ważne żeby miał pod duże prawe)?
Ja kupiłem ori uszczelke za 20zł nową oczywiścieMattpl pisze:Są jakieś tanie i dobre zamienniki całych anten do golfa?
Potrzebuję samą uszczelkę i zastanawiam się czy nie lepiej kupić zamiennik anteny już z uszczelką. Można znaleźć komplety już nawet za 17zł, najtańsze uszczelki za 37, oryginał ~50zł. Albo taki zamiennik żeby był tańszy i dodatkowo uszczelka z niego pasowała do oryginału. Testował ktoś?
Mattpl pisze:Są jakieś tanie i dobre zamienniki całych anten do golfa?
Potrzebuję samą uszczelkę i zastanawiam się czy nie lepiej kupić zamiennik anteny już z uszczelką. Można znaleźć komplety już nawet za 17zł, najtańsze uszczelki za 37, oryginał ~50zł. Albo taki zamiennik żeby był tańszy i dodatkowo uszczelka z niego pasowała do oryginału. Testował ktoś?
Chyba jedynie rzemiosło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości