Podrzucisz jakiś przykładowy link? Z góry dziękuję dobry człowiekuczinekisz pisze:Polecam szklana z ebay.de, efekt mega lepszy.
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Chrzanek`
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Kącik posiadaczy MK4
Mój sklep internetowy
Kliknij, a zostaniesz przeniesiony do mojego tematu
1.8t 4motion - R32 body - 213HP - oem+
http://bit.ly/sklep-fm_world
Mój sklep internetowy
Chyba najgorsze opony na których jeździłem. Miałem w dwóch autach, przyczepność na mokrym jak dla mnie zerowa.sebekgolf pisze:Z budżetowych a dość dobrych opon to Barumki są. Tyle że dość szybko znikają w porównaniu z innymi.
Ostatnio znajomy z mojego polecenia wziął sobie też nexena i bardzo zadowolony.
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Ja mogę polecić Dunlop SPORT BLURESPONSE.yogi_ziom pisze:Chyba najgorsze opony na których jeździłem. Miałem w dwóch autach, przyczepność na mokrym jak dla mnie zerowa.sebekgolf pisze:Z budżetowych a dość dobrych opon to Barumki są. Tyle że dość szybko znikają w porównaniu z innymi.
Ostatnio znajomy z mojego polecenia wziął sobie też nexena i bardzo zadowolony.
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupiłem w zeszłym roku w tym rozmiarze i jestem zadowolony
-
- Użytkownik
Kącik posiadaczy MK4
Czy ktoś orientuje się czy mcphersona do Golfa MK4 (1.6) - przód - strona lewa od kierowcy będzie pasował z innej wersji silnikowej lub innego auta?
btw. jak ktoś ma na sell to pw
btw. jak ktoś ma na sell to pw
Kącik posiadaczy MK4
Co do zaślepek to kilkanaście stron wcześniej był patent z nakrętki od Tymbarka - sam tak zrobiłem i wygląda naprawdę spoko a koszt zerowy
Kącik posiadaczy MK4
W tej chwili na allegro są Dunlop Bluresponse w tym rozmiarze za 799 komplet 4 sztuk z wysyłką w cenie.
Chłopaki, mam szybkie pytanie. Właśnie mam rozebrane obydwa lusterka prawe. Jedno duże jedno małe. Niby chodzi o to żeby przełożyć trójkąt ten plastikowy z EU i resztę gratów wziąć z dużego. Tylko problem w tym że nie wchodzi do końca mi to mocowanie które jest w tym trójkącie, tworzy się szpara. Czy ktoś miał podobny problem? Jak myślicie, czy mogę pomieszać, uchwyt który w chodzi w trójkąt z UK i ten który trzyma lustro już duży?
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Bo mocowanie lusterka musi zostać eu wraz z plastikowym trójkątem eu musisz założyć tylko stelarz lusterka z angola na swoje mocowanie mianowicie zdejmij pierścień który blokuje spreżynę z obu lusterek tylko uważaj bo może wystrzelić i wtedy duże lustro załóż na swoje mocowanie w drzwiach. A odstaje bo angol ma inny kąt
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
Kącik posiadaczy MK4
Nie o plastik chodzi tylko o trzpień pod sprężyną - tam są dwa frezy, które trzymają Ci pozycje normalną/złożoną. O ile złożona jest taka sama tak w pozycji normalnej kąty się różnią między GB i EU.
Podpowiem Ci jeszcze, że ja całą operację wykonałem na aucie bez odkręcania tego mocowania - teraz masz już chyba jasność co zostaje od EU a co dajesz od GB.
Podpowiem Ci jeszcze, że ja całą operację wykonałem na aucie bez odkręcania tego mocowania - teraz masz już chyba jasność co zostaje od EU a co dajesz od GB.
Kącik posiadaczy MK4
Witam jakbym kupił lusterka od Seata Leona sport elektrycznie składane to podeszlyby p&p do golfa? I jeżeli bedą z wiązka to bede musiał cos jeszcze kupic prócz przycisku
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
to ja jeszcze dodam że na aucie jest łatwiej nabić lusterko na trójkąt niż mając trójkąt zdemontowany
MnichPro, trójkąty trzeba zmienić i silniczki szyb
PS w maju będę w PL i będę miał komplet silniczków 1J, przednie pod składane lustra...i komfort. całość z aktywowanym domykaniem szyb z pilota
MnichPro, trójkąty trzeba zmienić i silniczki szyb
PS w maju będę w PL i będę miał komplet silniczków 1J, przednie pod składane lustra...i komfort. całość z aktywowanym domykaniem szyb z pilota
Jaki rocznik auta? W aucie musi być pełny CAN jeśli jest to oprócz lusterek i gałki sterowania musisz zmienić przednie silniczki elektrycznych szyb z początkiem 1C0 i chyba dorzuca się przekaźnikMnichPro pisze:Witam jakbym kupił lusterka od Seata Leona sport elektrycznie składane to podeszlyby p&p do golfa? I jeżeli bedą z wiązka to bede musiał cos jeszcze kupic prócz przycisku
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Freddy, po co CAN? raz ze ten o którym myślisz nie ma nic wspólnego z elektryka szyb czy luster...dwa że cały komfort można ogarnąć na 1J że składanym lustrami włącznie