[FAQ?][mk4] Zmiana podświetlenia w samochodzie
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[FAQ?][mk4] Zmiana podświetlenia w samochodzie
Efekt super całość do przyjęcia tylko wskazówki przeleć lakierem .Gdzięś na początku tematu było o nim pisane nie pamiętam jak się nazywał zyskasz efektowną czerwień .
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
Re: [FAQ?][mk4] Zmiana podświetlenia w samochodzie
Nie mogę znaleźć tej cennej informacji, możesz przybliżyć o co chodzi z tym lakierem?wielblad2 pisze:Efekt super całość do przyjęcia tylko wskazówki przeleć lakierem .Gdzięś na początku tematu było o nim pisane nie pamiętam jak się nazywał zyskasz efektowną czerwień .
A propo tych kontowych od wyświetlaczy przebiegu i zegarka wlutowałem tam normalne plcc-2 nie pod kątem i wg. mnie święcą jak trzeba, w 2 liczniku tak właśnie były przylutowane więc zaryzykowałem.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://moman.pl/farba-fluorescencyjna-d ... 3,364.html" onclick="window.open(this.href);return false; -Jest to takie cóś co daje zaje fajny efekt.
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
-
- Mały gagatek
Witam
Odgrzebuje powiedzcie mi czy wystarczy kupic zwykle diody 3mm co mają napiecie chyba 3v jak sie nie myle? Bo chce wstawic diody koloru Ice Blue ale ciezko dorwac takie 12v.. Czekam na odpowiedź?
Odgrzebuje powiedzcie mi czy wystarczy kupic zwykle diody 3mm co mają napiecie chyba 3v jak sie nie myle? Bo chce wstawic diody koloru Ice Blue ale ciezko dorwac takie 12v.. Czekam na odpowiedź?