Zarowka H7 Led
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
Zarowka H7 Led
Mysle nad kupnem do mojej mk iv zarowki h7 led do 50zł zamiast swiatelek mijania co myslicie?
-
- Nowicjusz
Re: Zarowka H7 Led
Lepiej kup sobie za 15 PLN zwykłe halogenowe osram original, w tej cenie lepszych h7 nie znajdziesz. A za pozostałe 35 PLN kup kwiatka kobiecie albo wypij flaszkę z sąsiadem. Serio, to będą lepiej spożytkowane pieniądze. Zaoszczędzisz sobie nerwów i hajsu na dziadowych podróbkach, bo o coś dobrego w tej cenie będzie szalenie ciężko.
Zarowka H7 Led
Nie ma czegoś takiego jak h7 Led. H7 to już z oznaczenia wynika ze żarówka halogenowa. To że jakiś chinol pod drzewem wyluzować taka wydumke to nie znaczy ze to i dobre jest i dozwolone. Świecić będzie i tak licho a przy kolizji będzie twoja wina.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Zgadzam się z przedmówcą, zwykłe osramy będą dawały radę, chyba że szukasz czegoś mocniejszego to trochę droższe nightbreakery.
Zarowka H7 Led
powiem ci, że możesz kupić i fajnie to wygląda ale........ najwazniejsze........!
robi się ciemno i musisz zmienić żarówki
bo te ledowe świecą w dzień ale w nocy nic nie widać ! w ogóle nie da się jechać
robi się ciemno i musisz zmienić żarówki
bo te ledowe świecą w dzień ale w nocy nic nie widać ! w ogóle nie da się jechać
Zarowka H7 Led
A jak kogoś rozdzielczości na drodze to w pasieki mu grozi albo 8 albo 10 lat w pasiakach. A ja osobiście gdyby to dotyczyło mojej rodziny dotyczyło to bym dopilnować by spotkała go kara.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Serio tak źle na tych ledowych?? Ja mam halogenowe i świecą bardzo dobrze, nawet jak się pojedzie do jakiejś wioski gdzie na noc asfalt zwijają to człowiek się bezpiecznie czuje.
To po co cudujesz ma ładnie wyglądać czy spełniać swoją rolę?
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka