Opony i felgi do Golfa MK III i Vento
Re: Opony i felgi do Golfa MK III i Vento
Hej Dzięki za odpowiedź a masz może jakąś fotke z takimi felami 16??
Na 7,5 opona 165.40
A na 9j 195.40
Ale zawsze mozna dac większe balony
20 jahre miało oryginalnie Alu 16'
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
Panowie dostałem felgi oryginalne VW 15' do mojego mk3. Planuję do nich dokupi nowe letnie oponki. Teraz mam dylemat jakie wybrac. Pamiętam, że kiedyś tu na forum, ktoś wrzucił linka do strony z wizualizacją mk3 i doborem opon. Fajna sprawa, bo prawie "realnie" można było sobie dobrac rozmiar opon widząc, jak mniej więcej będą wyglądały na felgach. Przetrzepałem forum, lecz większośc linków już nie aktualna. Pomożecie ?
Czy któryś z Kolegów jeździł/jeździ w trójce na oponoach Yokohama S.Drive? Jakie wrażenia?
Może to ci si,e przyda:xlsss pisze:Panowie dostałem felgi oryginalne VW 15' do mojego mk3. Planuję do nich dokupi nowe letnie oponki. Teraz mam dylemat jakie wybrac. Pamiętam, że kiedyś tu na forum, ktoś wrzucił linka do strony z wizualizacją mk3 i doborem opon. Fajna sprawa, bo prawie "realnie" można było sobie dobrac rozmiar opon widząc, jak mniej więcej będą wyglądały na felgach. Przetrzepałem forum, lecz większośc linków już nie aktualna. Pomożecie ?
https://tyrestretch.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie są to mk3, ale wizualizację masz w szerokim zakresie
Loża szyderców & ABF slow and low squad [img]http://img80.imageshack.us/img80/2782/chmuraba4.gif[/img]
VW Klub Polska #444
VW Klub Polska #444
Witam,koledzy mam zamiar zakupić 4 nowe felgi 16" do mk3 na lato o szerokości 8j i et 20 kwestia jest taka czy nie będą dużo wystawać? dodam jeszcze ze posiadam sierpy oraz auto jest na gwincie.Mowa tutaj o felgach japan racing jr10 pozdrawiam
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie będą wystawać skoro masz jeszcze nakładki na błotniki. Ale i tak Jezus płacze jak ktoś kupuje i jeździ na tych obrzydliwych podrabianych felgach...
Mam również 4x9j 16" keskin kt1 miały być polerowane i malowane ale nie mam na to czasu i najchętniej bym się tego pozbył lub zamienił na coś innego
http://olx.pl/oferta/japan-racing-jr10- ... ddv4p.html" onclick="window.open(this.href);return false; brac lub zamieniac moge doplacic za cos fajnego
Jednak koncepcja się troche zmieniła,lecą już do mnie całe poszerzane błotniki wyprofilowane z blachy na przód,tylko kwestia pomalowania pod kolor i ogarnięcia tak samo tyłu auta.Bez żadnych sierpów itd.
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
Panowie, felgi oryginalne vw 15 6J 4x100. Zastanawiam sie nad doborem opon. Glownie chodzi o szerokosc opony Ktory wariant bedzie "lepszy" tzn. wizualnie i bezpieczny : 195/50 czy 205/50 ?? Mile widziane opinie kolegow, ktorzy smigaja na takich zestawach
195 to juz kondon jest na takiej szerokosci, a ty sie jeszcze nad 205 zastanawiasz.
Czy felga 17" 8,5j et20 przód i tył z opona 195/45/17 wejdą do mk3 czy jakiś dystans czy nie ma co myślec? Nadkola wycięte.
Z przodu nie ma szans. Będzie rant wystawał za błotnik jakieś 25-30mm a sama opona jakieś 10mmMikiHC pisze:Czy felga 17" 8,5j et20 przód i tył z opona 195/45/17 wejdą do mk3 czy jakiś dystans czy nie ma co myślec? Nadkola wycięte.
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka