Wybór interfejsu diagnostycznego.
Moderatorzy: italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przymierzam się z kupnem kabelka do samochodu: Interfejs VAG USB KKL + OBD2
Czy dzięki temu kablowi będę mógł ustawić zasięg na baku, zmienić język i pokasować błędy ?
Czy dzięki temu kablowi będę mógł ustawić zasięg na baku, zmienić język i pokasować błędy ?
Zależy od licznika. Jaką masz wersję immo? Jeśli nie wiesz sprawdź numery licznika. Gdy ostatnia cyfra to 6 lub więcej to oznacza immo3, wtedy można ustawić zasięg na baku.arielooo pisze:Czy dzięki temu kablowi będę mógł ustawić zasięg na baku
Jak najbardziej tak.arielooo pisze:zmienić język i pokasować błędy ?
Z tego co pamiętam żeby się pozbyć problemu który opisywałeś ściągnąłem Vag Com + Crack który nie było trudno znaleść. W razie czego odezwij się na PW i podaj meila... powinienem mieć jeszcze folder z tym, więc mógłbym podesłać.rekin01 pisze:Na ktoś linki do pełnych wersji programów pod kabelek USB KKL od viakena?
Chcialbym kupić Vaga który będzie obsługiwał VCDS a i długie kodowanie. Czy klon VCDS można jeszcze gdzieś kupić? Jeśli tak to prosiłbym o namiar, albo może ktoś poprostu chce odsprzedać swój to też proszę o info. Z góry dzięki za pomoc
Programy już mam, ale i tak nie da się zapisać nowych ustawień, chociaż sa aktywowane.
Ja mam Vag Com 311.2 z crackiem i wszystko śmiga. Może spróbuj z tą wersją u siebie.
Tą wersję też mam i nie działa również. Podobno może to być wina systemu. U siebie mam Win 7, na XP podobno powinno działać.
Taki mi przysłali:
https://zapodaj.net/29ef942e5ab37.jpg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://zapodaj.net/29ef942e5ab37.jpg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Wybór interfejsu diagnostycznego.
W komplecie od Viakena jest jeszcze płyta CD chyba ze sterownikami, trzeba to wgrać na laptopa.
Mam takie 2 kwestie jeśli można:
1. czy jest coś takiego jak wybór jednego konkretnego gniazda USB w laptopie? Czy kabel musi być wpięty w TO właśnie gniazdo w trakcie wgrywania płytki? W moim lapku są 4 gniazda.
2. Na twardym dysku trzeba chyba stworzyć folder na logi. Mógłby ktoś łopatologicznie napisać jak to zrobić krok po kroku? Ma się on jakoś konkretnie nazywać?
pzdr.
Mam takie 2 kwestie jeśli można:
1. czy jest coś takiego jak wybór jednego konkretnego gniazda USB w laptopie? Czy kabel musi być wpięty w TO właśnie gniazdo w trakcie wgrywania płytki? W moim lapku są 4 gniazda.
2. Na twardym dysku trzeba chyba stworzyć folder na logi. Mógłby ktoś łopatologicznie napisać jak to zrobić krok po kroku? Ma się on jakoś konkretnie nazywać?
pzdr.
Nie nie musi być konkretny USB. Mają być tylko te same porty ustawione w programie vag com i w menadzerze czyli w Windowsie czyli ustawiamy w obu np port com 3 i tyle.
Folder domyślny jest w programie vag com do logów. Jak będziesz robił logi to zobaczysz gdzie się to zapisuje ale folder logs.
Folder domyślny jest w programie vag com do logów. Jak będziesz robił logi to zobaczysz gdzie się to zapisuje ale folder logs.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to