Hej,
Mamy pytanie chce założyć hak do swojego golfa. Pytanie czy jest wyporwadzona wiązka pod moduł seryjnie wgolfach czy trzeba też przyszykowac się na zrobienie i tego ? Czy pasuje hak od cabrio do combi ? Jaki musi być sterownik ? Czy musze go aktywować w komputerze ?
Hak podłączenie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Hak podłączenie
nie macichy00000 pisze:Pytanie czy jest wyporwadzona wiązka pod moduł seryjnie wgolfach czy trzeba też przyszykowac się na zrobienie i tego ?
hmm trzeba poszukać jakie były montowanecichy00000 pisze:Jaki musi być sterownik ?
tak musiszcichy00000 pisze:Czy musze go aktywować w komputerze ?
na 99% niecichy00000 pisze:Czy pasuje hak od cabrio do combi ?
tu masz poradę
instrukcja montażu pdf
instrukcja montażu 2 pdf
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
Hak podłączenie
hej dzieki za odpowiedź
Hak dziś otrzymałem paczkę wiec instalacją fizyczną haka nie bede miał problemu bardziej potrzebuje podłaczenia całego modułu do wiązki elektrycznej. Czy ktoś dysponuje takim schematem ? Czy ktos wie gdzie mogę kupić kostkę do modułu ?
Hak dziś otrzymałem paczkę wiec instalacją fizyczną haka nie bede miał problemu bardziej potrzebuje podłaczenia całego modułu do wiązki elektrycznej. Czy ktoś dysponuje takim schematem ? Czy ktos wie gdzie mogę kupić kostkę do modułu ?