Witam. Jak podłączyć prawidłowo to radio? Samochód kupiłem z pęczkiem kabli i niewiem jak to się podlacza. Ten okrągły to jest bodajże od anteny. Proszę o pomoc, zaraz doślę Zdjęcia.
Podłączenie radia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Podłączenie radia
Czerwone oraz białe to AUX gdybyś podłączyć tube chciał tak w skrócie.
Brązowa kostka jest to kostka od głośników.
Czarna kostka jest to kostka od zasilania radia
Czarną kostkę wpinasz do wejścia hmm nr1 czyli pierwszego slotu a brązową do slotu drugiego
Brązowa kostka jest to kostka od głośników.
Czarna kostka jest to kostka od zasilania radia
Czarną kostkę wpinasz do wejścia hmm nr1 czyli pierwszego slotu a brązową do slotu drugiego
Re: Podłączenie radia
Tak jak kolega wyżej. Do anteny będziesz musiał dokupić przejściówke bo jest na inne wejście. I z tego co widzę masz nie podłączone głośniki do kostki (brązowa). Wyciagni wszystkie nie podlaczone kable i wtedy je pokaż to poradzimy jak je podłączyć.
Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka
Podłączenie radia
Dziękuję Wam bardzo za pomoc. Proszę o cierpliwość, w tygodniu lub w piatek będę miał radio (niestety zostalo w domu)
Jutro poszukam tych kabli i dam Wam zdjęcie. Jeszcze raz dzięki
PS poprzedni właściciel miał chyba tubę z tylu, bo kable są wyprowadzone. Trochę bajzer mam z tymi kablami ;d
Jutro poszukam tych kabli i dam Wam zdjęcie. Jeszcze raz dzięki
PS poprzedni właściciel miał chyba tubę z tylu, bo kable są wyprowadzone. Trochę bajzer mam z tymi kablami ;d
-
- Nowicjusz
Podłączenie radia
Zależy jakie to kable.
Bo ja też mam kable wyprowadzone ale
na głośniki.
Jeśli właściciel posiadał tubę to najczęściej tych kabli jest więcej w bagażniku ze względu na podłączenie zasilania do wzmacniacza:). I w porządku myślałem że pomoc się przydała
Bo ja też mam kable wyprowadzone ale
na głośniki.
Jeśli właściciel posiadał tubę to najczęściej tych kabli jest więcej w bagażniku ze względu na podłączenie zasilania do wzmacniacza:). I w porządku myślałem że pomoc się przydała