Bora. Nie działa klima
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Bora. Nie działa klima
Cześć
Kupiłem Bore z niedziałającą klimatyzacją. Po prywatnej diagnozie stwierdziłem że uszkodzony a dokładnie stopione jest gniazdo od bezpiecznika klimy ten bezpiecznik na akumulatorze. Wymieniłem całą kopułę ale niestety klima dalej nie działa. Zrobiłem test Vag ale podczas testu dostałem błąd: "vehicle speed sensor g68" ktos jakies pomysły???
Kupiłem Bore z niedziałającą klimatyzacją. Po prywatnej diagnozie stwierdziłem że uszkodzony a dokładnie stopione jest gniazdo od bezpiecznika klimy ten bezpiecznik na akumulatorze. Wymieniłem całą kopułę ale niestety klima dalej nie działa. Zrobiłem test Vag ale podczas testu dostałem błąd: "vehicle speed sensor g68" ktos jakies pomysły???
Bora. Nie działa klima
Masz climatronic czy ręczną klimatyzację?
Co do błędu vehicle speed sensos G68: viewtopic.php?t=96772" onclick="window.open(this.href);return false;
Co do błędu vehicle speed sensos G68: viewtopic.php?t=96772" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Bora. Nie działa klima
Climatronic, problem jest taki, ze jak diagnozowalem bloki podczas jazdy to pokazuje predkosc.blad tego czujnika wyrzuca jak diagnozuje klimatyzacje
-
- Nowicjusz
Bora. Nie działa klima
Robisz pewnie autodiagnoze , jeśli samochód stoi to wywali ci błąd tego czujnika bo jest brak sygnału , musiałbyś jechać żeby mial wzkazania jakiejś prędkości wtedy błedu nie będzie
Odpal silnik i zrób test elementów wykonawczych i sprawdź czy kompresor rusza . Sprawdz też czy jest przejście na czujniku ciśnienia , może nie masz czynnika .
Odpal silnik i zrób test elementów wykonawczych i sprawdź czy kompresor rusza . Sprawdz też czy jest przejście na czujniku ciśnienia , może nie masz czynnika .
-
- Nowicjusz
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Re: Bora. Nie działa klima
Jak nie ma czynnika to przejścia nie będzie.gumis_kiler pisze:Nie mam przejscia na czujniku cisnienia....
-
- Nowicjusz