wibracje
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: wibracje
Moze wjechales na linie oddzielajace pasy/pobocze?
Gdzie byly konkretnie te wibracje? Jesli glownie na kierownicy to masz slabo lub w ogole nie wywazone kola. Pozdrawiam .
Gdzie byly konkretnie te wibracje? Jesli glownie na kierownicy to masz slabo lub w ogole nie wywazone kola. Pozdrawiam .
wibracje
To zewnętrzne się sprawdza. Guma która chroni przegub. Ona się nazywa jakoś `manszeta`, i ona jest gumowa i trzyma smar, żeby Ci się przegub nie zatarł. Robiłem u siebie z pół roku temu to właśnie bo mi pękła.
Nie mam pojęcia jak się sprawdza wewnętrzne przeguby ale jak nie wiesz i nie chcesz kombinować to mechanik Ci to sprawdzi.
Nie mam pojęcia jak się sprawdza wewnętrzne przeguby ale jak nie wiesz i nie chcesz kombinować to mechanik Ci to sprawdzi.
Ostatnio zmieniony pn sty 16, 2017 22:48 przez Brago, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
wibracje
Na 100%,to będziesz wiedział po wyjęciu,a teraz wszystko co uczynisz,będzie domysłem,przypuszczeniem,sugestią,czy jak tam jeszcze inaczej można nazwaćOmek pisze:ale jak to sprawdzić aby mieć pewność w 100 %
Wali w jej okolicach przy gaszeniu? Najcxzęściej jest takie TUK,Tuk,tuk...