Touran 5t1 2015 dsg 1.4tsi 150bhp highline marcinde
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Ładny kolor, ładny turanik, ładne kwiatki. Mam sentyment do tego autka - mieliśmy turanika 4 lata.
Matka Polka
A dziękuję
Ja również, mimo iż tourana mamy niecałe 5 miesięcy, nie wyobrażam sobie innego nadwozia.
Jednak praktycznie w każdej sytuacji okazuje się, że dotychczasowe podejście do tematu aut ("na ptaka Ci większy samochód?") było błędne.
Rośliny do ogrodu, brzdęk, worki z ziemią, brzdęk, donice, hyc, i nie trzeba jeździć po to wszystko na 3 razy
Rower i przyczepka dla córki wchodzą do środka bez upychania nogą...
Funkcjonalność tego samochodu jest ogromna, co potwierdza się praktycznie każdego dnia. Wiem, same ohy i ahy, ale póki co mi jeszcze nie podpadł, więc dlaczego nie mam go chwalić??? No dlaczego?
Ja również, mimo iż tourana mamy niecałe 5 miesięcy, nie wyobrażam sobie innego nadwozia.
Jednak praktycznie w każdej sytuacji okazuje się, że dotychczasowe podejście do tematu aut ("na ptaka Ci większy samochód?") było błędne.
Rośliny do ogrodu, brzdęk, worki z ziemią, brzdęk, donice, hyc, i nie trzeba jeździć po to wszystko na 3 razy
Rower i przyczepka dla córki wchodzą do środka bez upychania nogą...
Funkcjonalność tego samochodu jest ogromna, co potwierdza się praktycznie każdego dnia. Wiem, same ohy i ahy, ale póki co mi jeszcze nie podpadł, więc dlaczego nie mam go chwalić??? No dlaczego?
- piteks
- _
- Auto: A3 8Y 2,0 190KM
- Silnik: TFSI
No proszę. To jest zadowolony klient. Oby tak dalej
Re: Touran 5t1 2015 dsg 1.4tsi 150bhp highline marcinde
Takie auta mają być przede wszystkim praktyczne. Jak do tego fajnie jeżdżą, to jest komplecik na pewnym etapie życia.
(Nemo, Berlingo, Custom) Fiat: 125p, Polonez Caro, Felicja Kombi, Corolla mk8, Civic mk7, CR-V mk3, Golf mk6, Golf Variant mk7, Touran, T-Roc, A4 Allroad
Dziś pyknęło 10tyś na budziku. Z tej okazji akcja "bita śmietana"!!
- piteks
- _
Czyściutki. Świetny jest ten lakier. Taki kameleon trochę.
(Nemo, Berlingo, Custom) Fiat: 125p, Polonez Caro, Felicja Kombi, Corolla mk8, Civic mk7, CR-V mk3, Golf mk6, Golf Variant mk7, Touran, T-Roc, A4 Allroad
Końcówek wydechu nie montujesz, czy coś przeoczyłem ?
Na codzień: Golf VII Variant 1.4 TSI DSG
Od święta: Audi 80 Avant 2.8 Quattro
Świetny. Ja mam turka ale tego wcześniejszego jedynkę poliftowa. Tez fajnie się jeździ. Sharanem tez choc to już duża kamienica. Golfik raczej na takie szybkie wysoki.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Montuję, ale jakoś się nie mogę zebrać w sobie, żeby podjechać do skody. Zawsze coś. Sezon w pełni, robota od rana do nocy...Megster pisze:Końcówek wydechu nie montujesz, czy coś przeoczyłem ?
Wiec, nie przeoczyłeś
To kup na allegro leniuchu ASO Skody też tam sprzedająmarcinde pisze:Montuję, ale jakoś się nie mogę zebrać w sobie, żeby podjechać do skody. Zawsze coś. Sezon w pełni, robota od rana do nocy...Megster pisze:Końcówek wydechu nie montujesz, czy coś przeoczyłem ?
Wiec, nie przeoczyłeś
Na codzień: Golf VII Variant 1.4 TSI DSG
Ładny śnieg w środku wiosny
Był: VW Polo 6N2, VW Golf 4, VW Golf 5,VW Passat B6, VW Golf 7, jest VW Jetta i VW GTI Performance 2018
Powłoka dojeżdża do 4 miesięcy, nadal brak oznak słabnięcia
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=nGtsi--CE3Q[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=RU5k-On2cVg[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=nGtsi--CE3Q[/youtube]
[youtube]https://m.youtube.com/watch?v=RU5k-On2cVg[/youtube]
- piteks
- _