Czas oczekiwania na nowego Golfa R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 22, 2012 22:30 przez Geno17, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Czas oczekiwania na nowego Golfa R
Ja bym chyba sobie odpuścił takie zabawyKonradzikIV pisze:to tak jakbyś poszedł do burdelu i zamiast kobiety dostał "shemala"
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Witam.
Ja też mam zamówionego Golfa R Variant od końca kwietnia i też do tej pory nie mam podanej dany produkcyjnej. Niestety czekanie na taki samochód jest straszne.
Ja też mam zamówionego Golfa R Variant od końca kwietnia i też do tej pory nie mam podanej dany produkcyjnej. Niestety czekanie na taki samochód jest straszne.
Teraz długo się czeka na VW. Passata zamawiałem 06.04 i dopiero w zeszłym tyg dostałem termin produkcji na 25 tydzień czyli 3 miechy czekania. Na golfa czekałem 2 ale w zeszłym roku.
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Ja zamówiłem pod koniec stycznia, otrzymałem pod koniec kwietnia.
3 msc.
PoZDRO
3 msc.
PoZDRO
Witam.
Dziś dostałem informacje że mój R Variant będzie produkowany w 31 tygodniu a odbiór będzie koło 33 tygodnia, samochód zamówiony był pod koniec kwietnia. Opóźnienie związane jest ze zmianami jakie wprowadzają w nowym roku modelowym, które już będę na szczęści miał Nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać. Będzie większa frajda podczas odbierania jak się długo czeka.
Dziś dostałem informacje że mój R Variant będzie produkowany w 31 tygodniu a odbiór będzie koło 33 tygodnia, samochód zamówiony był pod koniec kwietnia. Opóźnienie związane jest ze zmianami jakie wprowadzają w nowym roku modelowym, które już będę na szczęści miał Nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać. Będzie większa frajda podczas odbierania jak się długo czeka.
KonradzikIV pisze:to tak jakbyś poszedł do burdelu i zamiast kobiety dostał "shemala"Geno17 pisze:Poszedłem do salonu zamówić GTI, a wyszedłem z Rocco
Tak na marginesie dodam, że mega tanie będą te auta za 1-2 lata bo jest tego na rynku w brud
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Wisnia199, wiesz co to za zmiany w 2017RM wprowadzają?
Jeżeli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz to kupiłeś sobie zły samochód.
Jest parę zmian ale nie jakieś wielkie.
1. Lusterko wsteczne będzie bezramkowe
2. Brak zamykania na klucz w schowku
3. Dodatkowe funkcje w Dccd pokazujące przeciążenia, laptimer i coś tam jeszcze.
4. Brak odbioru fal radiowych AM
5. Nowa antena dachowa-pletwa.
1. Lusterko wsteczne będzie bezramkowe
2. Brak zamykania na klucz w schowku
3. Dodatkowe funkcje w Dccd pokazujące przeciążenia, laptimer i coś tam jeszcze.
4. Brak odbioru fal radiowych AM
5. Nowa antena dachowa-pletwa.
Co z Active Info Display ?
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
To raczej wprowadzą dopiero w MK 8. Fajnie by było jak by to zrobili w zmianach roku modelowego.
Dopiero to zauważyłem, LOLTuneFORCE pisze:KonradzikIV pisze:to tak jakbyś poszedł do burdelu i zamiast kobiety dostał "shemala"Geno17 pisze:Poszedłem do salonu zamówić GTI, a wyszedłem z Rocco
Tak na marginesie dodam, że mega tanie będą te auta za 1-2 lata bo jest tego na rynku w brud
GTI niby tak ssie przy Rocco? Jeździłem przez 3 lata posiadania Sciro parę razy GTI i chyba nie wiesz o czym mówisz
Niestety cały czas oczekiwanie wynosi około 3 miesięcy i nic się nie chce w tym temacie zmienić.
Polecam koszalin niemcy bus - av-busy