Pokretła klimatyzacji...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pokretła klimatyzacji...
Witam,po zamontowaniu pokreteł klimy widocznych na zdjęciach wszystko działa jest jednak problem z podświetleniem środkowego pokrętła-podświetla sie na biało zamiast na czerwono jak pozostałe....rozwiązał ktoś może ten mało istotny ale lekko irytujący problem?
- Heavy20122
- Ma gadane
Pokretła klimatyzacji...
Może brak tam foli czerwonej, która zamieniała by białe światło..Nie wiem jak to jest zrobione, ale porównaj lewe i prawe do środkowego od wewnętrznej strony...
________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
-
- Mały gagatek
Pokretła klimatyzacji...
Też się zastanawiam nad zakupem tych pokręteł jak się sprawują? Jak z wykonaniem ?
Re: Pokretła klimatyzacji...
Wykonane są bardzo estetycznie z aluminium...dopasowanie też dobre.maciej1486 pisze:Też się zastanawiam nad zakupem tych pokręteł jak się sprawują? Jak z wykonaniem ?
Nie rozwiązałem jeszcze kwestii podswietlenia środkowego pokrętła...
- Heavy20122
- Ma gadane
Pokretła klimatyzacji...
________________________________________________________________________________________
Pokretła klimatyzacji...
Środkowe pokrętło ma inną budowę niż oryginalne-"nachodzi" na zaróweczkę podswietlenia i dlatego swieci na żółto chodzi mi czy ktoś z forum zrobił jakiś "patent"i przerobił pokrętło zeby świeciło jak reszta
- Heavy20122
- Ma gadane
Pokretła klimatyzacji...
To Ci napisałem spróbuj kawałeczek foli czerwonej jakoś tam wsadzić i może, by się zmieniło ale gwarancji nie daje, trzeba próbować różnych sposobów
- CzarekMika
- Nowicjusz
Pokretła klimatyzacji...
Ja zamiast białej wsadziłem tam czerwona zaroweczke. efekt jest taki ze lewe i prawe swieci fajnie normalnie na czerwono a to srodkowe na mocniejszy czerwony ale wdg mnie lepsze takie niz białe . Pozdrawiam.