Gdzie produkuje firma Nankang
Gdzie firma Nankang produkuje opony, co jest napisane na oponach ? Made in china ?
VW GOLF MK2 2.0 2E
-
- Gadatliwa bestia
No właśnie wyczytałem, że niby produkuje madi in taiwan, ale dzisiaj do mnie przyszły nówki i jest napisane made in china. To chyba nie wpływa na jakość ?
VW GOLF MK2 2.0 2E
-
- Gadatliwa bestia
Sam mam z napisem china, i jak na takie opony, to jeździ się okej. Podobno partie z taiwanu są lepsze, ale nie miałem okazji sprawdzić
To firma bardzo niskich lotów. Mam fotki opon jak sie rozwarstwily i normalnie płaty dochodziły. Poza tym praktycznie plastikowe i na deszczu niedawno się jeździć.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Czy ja wiem, czy takie złe? Sam jeżdzę 2 sezon na naciągu i narzekać nie mogę, czy to deszcz czy winkiel wszystko okej
Moje padło : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=569618" onclick="window.open(this.href);return false;
No to śmiało powinna pokonać dunlop który jako pierwszy wymyślił oponę pneumatyczna. A może michelin czy może falken japoński? No cóż wątpię by żółtka pracujące za miskę ryżu byli lepsi od japoncow czy innych cywilizowanych krajów.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to