Piotruś czasy się zmieniają, dzisiaj nowoczesny dres chodzi do fryzjera i ma przedziałek...hehe ....eee fryzura Ci pasuje do dresa
A tak a propos mojej fryzury, to Ty chyba dawno w lustrze sie nie przeglądałeś
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Piotruś czasy się zmieniają, dzisiaj nowoczesny dres chodzi do fryzjera i ma przedziałek...hehe ....eee fryzura Ci pasuje do dresa
To już ten wiek , że w lustro się już nie spoglądaPietiapk1 pisze:A tak a propos mojej fryzury, to Ty chyba dawno w lustrze sie nie przeglądałeś
henake pisze:Pierwsze co bym zrobil to usunal zdjecie obrotomierza ze wskazowka w okolicach 5tys...
Jak dla mnie 5tys obrotow w R to normalnosc, to jest hot hatch i to auto uwielbia byc krecone ale z zachowaniem rozsadku, a kupujacy powinni byc do tego przyzwyczajeni. Takie moje zdaniehenake pisze:Pierwsze co bym zrobil to usunal zdjecie obrotomierza ze wskazowka w okolicach 5tys...
Co sie tak przyczepiliście do tej foty. Fota sciągnięta kiedyś z neta i wrzucona do profilu. Wiadomo, że nie kręci sie auta na zimnym silniku Moja erka ma przejechane 142 tys. km a nie 93 tys. jak jest na zdjęciu i silniczek chodzi jak ta lala i nigdy nie był katowany a tym bardziej na zimnym silniku.......myślę, że wyjaśnioneRapix pisze:też od razu zwróciłem uwagę na temperaturę silnika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości