Panowie , ona stała za 17200 i powiem z czystym sumieniem że kupiłbym ją drugi raz , lakier sznyt , malowany prawy błotnik przód , maska, zderzak i tylny lewy błotnik.
Przód miał dzwona i tak został przywieziony ze Szwajcarii ale zrobione lux w serwisie na nowych elementach i nie ma czego się czepić bo to była lekka stłuczka , tył był lakierowany bo jakaś parkingowa szkoda ale bez szpachli i innych cudów . Wiadomo auto ma 13lat.
Ale technicznie w bdb stanie , spód jak nowy , zawieszenie oraz hamulce działają pięknie , jest niewytłuczona i wpadasz nią na dziurawą droge czy kostkę to czuć jak auto jest zwarte i nie trzeszczy nic jak to często bywa w innych autach.
Środek nie zniszczony a wszystkie elementy wyposażenia działają bez zarzutu . Tak więc można powiedzieć że trafił się zdrowy okaz , jedynie ta skrzynia i opony które były jakimś chinolem ... Ale dzisiaj udało mi się sprzedać koła letnie z oponami więc jest spoko . Skrzynie też ogarnąłem więc luuz(czułem że ona już swoje mogła przeżyć a przecież nikt nie wymieni póki się nie wysra - trafiło na mnie )
Wiadomo że ideał ciężko znaleźć , ale jak auto jest proste , nie składane z 3innych i po prostu widać że ktoś dbał to szkoda nie brać.
Zresztą ja zanim ją kupiłem to trzepałem ją 2h i wszystko co powiedział sprzedawca okazało się prawdą.
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm