Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Kącik posiadaczy MK4
Myślalem że może się pomylił przy wpisywaniu ceny i miało być 15 a nie 51, ale on chyba na serio
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Kącik posiadaczy MK4
Też mnie zszokowało wyposażenie. No ale cóż - brak klimatyzacji może wyjaśniać niski przebieg. Jazda była nie do wytrzymania w ukropie, a zimą starszy Pan nie wychodził za często z przyczyn zdrowotnych
Kącik posiadaczy MK4
Co do przebiegu - dziewczyna ma ale Pandę 1.1 nie V6 z 2010r i ma 20 tyś przejechane ;p także przebieg oczywiście możliwy ale i tak nie 51k
-
- Forum Master
Re: Kącik posiadaczy MK4
Właśnie nic ciekawego na necie nie wyczytałem, jedni pisali żeby radio odłączyćsebekgolf pisze:piotrek233 pisze:Nie mogę się połączyć z silnikiem, golf IV 2002 1,6 Wyskakuje: Note: Can't Synch Baud Rate
Łączy się w z wszystkim innym oprócz silnika, gdzie leży problem?
Dodam ze z innymi autami nie miałem problemów, wszytko działo
Spróbuj wyjąć bezpiecznik bodaj 6 (poszperaj po necie bo nie jestem 100% pewien).
6 to bezpiecznik od centralnego zamku, więc raczej wyjęcie nie pomoże, ale sprawdzę jak będę miał auto
- Garrison
- Forum Master
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale przebieg to ~91tys. Cena to 51tys. Nie zmienia to faktu, że golas - dziwna konfiguracja, że aż śmiem przypuszczać, że to swap. No chyba, że był okres, kiedy można było skonfigurować auto tak jak w BMW - świetny silnik, ale bieda w środku lub słaby silnik, ale bogato w środku.mass143 pisze:Co do przebiegu - dziewczyna ma ale Pandę 1.1 nie V6 z 2010r i ma 20 tyś przejechane ;p także przebieg oczywiście możliwy ale i tak nie 51k
- Jaroslaw.b
- Użytkownik
ja miałem golfa z 98, 1,4 ale fullwypas w środku. brakowało tylko skór i ksenonów. I co najlepsze to wersja BASISGarrison pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale przebieg to ~91tys. Cena to 51tys. Nie zmienia to faktu, że golas - dziwna konfiguracja, że aż śmiem przypuszczać, że to swap. No chyba, że był okres, kiedy można było skonfigurować auto tak jak w BMW - świetny silnik, ale bieda w środku lub słaby silnik, ale bogato w środku.mass143 pisze:Co do przebiegu - dziewczyna ma ale Pandę 1.1 nie V6 z 2010r i ma 20 tyś przejechane ;p także przebieg oczywiście możliwy ale i tak nie 51k
- Chrzanek`
- Forum Master
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
Bo taniej było wziąć wersję BASIS i potem sobie ją doposażać oddzielnie niż od razu kupić bogatszą wersję.
Mój sklep internetowy
Kliknij, a zostaniesz przeniesiony do mojego tematu
1.8t 4motion - R32 body - 213HP - oem+
http://bit.ly/sklep-fm_world
Mój sklep internetowy
- Garrison
- Forum Master
Pewnie tak, choć patrząc na całokształt to samochód miał chyba inne zastosowanie niż codzienna eksploatacja. Może Jakaś rajdowa przeszłość, ale przed sprzedażą wsadzono manele z powrotem?Chrzanek` pisze:Bo taniej było wziąć wersję BASIS i potem sobie ją doposażać oddzielnie niż od razu kupić bogatszą wersję.
-
- Forum Master
To niezła mi full opcja skoro nie była fullJaroslaw.b pisze:ja miałem golfa z 98, 1,4 ale fullwypas w środku. brakowało tylko skór i ksenonów. I co najlepsze to wersja BASISGarrison pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale przebieg to ~91tys. Cena to 51tys. Nie zmienia to faktu, że golas - dziwna konfiguracja, że aż śmiem przypuszczać, że to swap. No chyba, że był okres, kiedy można było skonfigurować auto tak jak w BMW - świetny silnik, ale bieda w środku lub słaby silnik, ale bogato w środku.mass143 pisze:Co do przebiegu - dziewczyna ma ale Pandę 1.1 nie V6 z 2010r i ma 20 tyś przejechane ;p także przebieg oczywiście możliwy ale i tak nie 51k
Było: MK4 1.8 BIG TURBO 370KM i 470Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm
Jest: Passat B5.5 R32 TURBO 740KM i 790Nm
- Jaroslaw.b
- Użytkownik
Nie łap ludzi za słówkadany_47 pisze:
To niezła mi full opcja skoro nie była full
Mówię full z wyjątkiem
3/4 ofert na allegro to full opcja, brakuje tylko ............. i okazuje się, że bieda piszczy, a ma tylko kilka marnych gadżetów.
Więc co to za full opcja?
- Garrison
- Forum Master
Jako osoba zarabiająca na doppsażaniu aut, powinieneś lubić biedoklepycinek2004 pisze:3/4 ofert na allegro to full opcja, brakuje tylko ............. i okazuje się, że bieda piszczy, a ma tylko kilka marnych gadżetów.
Tylko teraz szukam czegoś dla siebie, więc już mnie drażnią te opisy. Ciężko znaleźć coś na maxa wyposażonego.