Wideorejestrator do max 250zł co wybrać
Ja polecam Wideorejestrator BLAUPUNKT BP 2.0 FHD
dostałem od mojej mikołajki pod choinkę. Z tego co się orientuję cena przystępna a efekt jak dla mnie zadowalający. 120st kąt widzenia ma zakres odpowiadający widzeniu kierowcy od lewego słupka do prawie prawego słupka czyli nagrywa to co widzę ja.
Niestety test wykonałem na karcie klasa 4 zalecana to klasa 10 ale i tak w porównaniu do kamerek znacznie droższych (blaupunkt ok 150 zł ) obraz jest zadowalający
polecam to filmik z mojej pierwszej jazdy. Wkrótce wrzucę coś z dziennego wypadu .
https://www.youtube.com/watch?v=m8t6OmL ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
dostałem od mojej mikołajki pod choinkę. Z tego co się orientuję cena przystępna a efekt jak dla mnie zadowalający. 120st kąt widzenia ma zakres odpowiadający widzeniu kierowcy od lewego słupka do prawie prawego słupka czyli nagrywa to co widzę ja.
Niestety test wykonałem na karcie klasa 4 zalecana to klasa 10 ale i tak w porównaniu do kamerek znacznie droższych (blaupunkt ok 150 zł ) obraz jest zadowalający
polecam to filmik z mojej pierwszej jazdy. Wkrótce wrzucę coś z dziennego wypadu .
https://www.youtube.com/watch?v=m8t6OmL ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Klasa karty nie ma wpływu na jakość wideo, jedynie na płynność zapisu i na karcie niższej klasy może występować klatkowanie.
Re: Wideorejestrator do max 250zł co wybrać
nie wiem jak dla innych ale dla mnie mniejsza płynność i klatkowanie to to co obniża pozytywne odczucia odbioru przez oglądającego. Nie mniej jednak na zwykłej karcie za 8-12 zł z Auchan (4GB) film jest taki jaki oczekiwałem widać co się dzieje można rozróżnić model auta a i odczyt rejestracji jest możliwy. Czyli ta kamera spełnia moje oczekiwania od wideorejestratora.k0nr4d pisze:Klasa karty nie ma wpływu na jakość wideo, jedynie na płynność zapisu i na karcie niższej klasy może występować klatkowanie.
Jednak nikomu nie narzucam kupcie to... jedynie dzielę się swoją opinią pozdrawiam
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Potrzebuje kupic kamerkę która nagrywa w dobrej jakosci w nocy ale nie w miescie gdzie świecą latarnie tylko tam gdzie jest najciemniej
Cenowo zeby też nie powalala z nóg.
Pozdrawiam
Cenowo zeby też nie powalala z nóg.
Pozdrawiam
Cześć,
macie coś zamiast G1WH? Nie ma już na aliexpress tej wersji, jest tylko ta nowsza G1WHT, która na filmach wypada gorzej.
Jakieś propozycje?
macie coś zamiast G1WH? Nie ma już na aliexpress tej wersji, jest tylko ta nowsza G1WHT, która na filmach wypada gorzej.
Jakieś propozycje?
-
- Mały gagatek
Pany coś nowego w temacie ,macie kamerki co polecacie .Mile widziane świeże opinie , mam zamiar coś kupić ale ,no własnie co?pozdrawiam
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Niestety lepsze kamerki które nagrywaja dobrze numery tabli rejestracyjnych w ruchu i w nocy to kwoty powyżej 600 zł
-
- Mały gagatek
Wiadomo coś dobrego kosztuje, a takie cudo http://www.mediaexpert.pl/wideorejestra ... ,id-226689
-
- Nowicjusz
Moich dwóch kolegów ma G1WH - polecają. Dziś zamówiłem na gearbest G1W-HC za 35$ dla siebie.
Zainteresowany rejestratorem g1wh trochę się zaglebilem w lekturze. Niestety na alledrogo jest tylko nowa wersja tego rej. G1wht. Jedynie sprzedawcy na aliexpres legitymuja się iż posiadają g1wh na osprzecie novotec. Jedynie nie zgadza mi się napis na rej. Na chińskiej wersji jest napis na rej natomiast na wersjach sprzedawanych w Polsce tego nie ma. Czy ma któryś z kolegów taki sprzęcik z Chin? Ewentualnie czy ktoś ma może wiedzę dotyczącą oryginalności chińskiego produktu.
-
- Mały gagatek
Do mojego zimo wozu wpakowałem własnie kamerkę Blaupunkt BP 2.0 Full HD,w Media Markt jest niby przeceniona z 319zł na 218zł ,nieźle naciągają . Ja kupiłem z necie w sklepie fajnieitanio.pl za 134,99zł
Co do jakości wykonania kamerki ,uchwyt oraz mocowanie super . Co do nagrywania , w dzień idzie odczytać tablice mijających nas aut ale też nie zawsze ,no ale co wymagać za ta cenę ,Jednak obraz dosyć dobry . Noc no tu już z odczytaniem tablic porażka , aczkolwiek w dobrym programie do korekcji zdjęć i filmów udało mi się kilka nr odczytać ale nie wszystkie . Jednak zapis nagrywania w nocy miasto i poza nim nie jest tak tragiczny , miałem kiedyś kamerkę overmax4.1 i zdecydowanie w tym momencie Blaupunkt jest 100% lepszy.,maly minus to brak funkcji zoom .Jednak do auta które mam na dłuższe trasy muszę kupić coś z półki Mivue z GPS najlepiej ale tu też cena powala ale tak do 500zł jestem w stanie wydać
Co do jakości wykonania kamerki ,uchwyt oraz mocowanie super . Co do nagrywania , w dzień idzie odczytać tablice mijających nas aut ale też nie zawsze ,no ale co wymagać za ta cenę ,Jednak obraz dosyć dobry . Noc no tu już z odczytaniem tablic porażka , aczkolwiek w dobrym programie do korekcji zdjęć i filmów udało mi się kilka nr odczytać ale nie wszystkie . Jednak zapis nagrywania w nocy miasto i poza nim nie jest tak tragiczny , miałem kiedyś kamerkę overmax4.1 i zdecydowanie w tym momencie Blaupunkt jest 100% lepszy.,maly minus to brak funkcji zoom .Jednak do auta które mam na dłuższe trasy muszę kupić coś z półki Mivue z GPS najlepiej ale tu też cena powala ale tak do 500zł jestem w stanie wydać