Michał_1977 pisze:a gratów i 3 z przodu

Moderator: G0 Karcio
Michał_1977 pisze:a gratów i 3 z przodu
może dlatego, że mniejszymi kosztami można zrobić większa moc, a i PD o wiele więcej zniesie. Jest o wiele więcej plusów, takiego swapu.KamilP pisze:Ciekawi mnie tylko (może to pytanie dla większości jest banalne i głupie) dlaczego PD a nie VP?
I softy zamierzasz sam ogarniać czy do kogoś z tym jeździć?
![]()
Pozdrowionka![]()
Są otwory pod tylna lape. do skrzyni też są gotowe łapy, pozniej dorobienie połosi i z gorkikkkacper pisze:nareszcie meski silnik tylko nie mow mi, ze bedziesz sie pchal w zawias z mk IV i wieszanie silnika na podluznicach? przemysl to jeszcze raz, bo wedlug mnie wieszanie silnika na podluznicach to mega slaba opcja.. tymbardziej, ze z tego co pamietam pompke normalnie mozna wieszac.. BLAAAAGAM!
Kurde! A poprzedni,to babski był?kkkacper pisze:nareszcie meski silnik
Zawias zostaje ori,ale silnik na podłużnice.kkkacper pisze:dziesz sie pchal w zawias z mk IV i wieszanie silnika na podluznicach?
Podłużnice zostaną wzmocnione. Już jakiś plan na wykonanie tego,zrodził mi się w głowiekkkacper pisze:przemysl to jeszcze raz
kkkacper pisze: z tego co pamietam pompke normalnie mozna wieszac.. BLAAAAGAM!
matisim pisze:na wieszakach z czwórki będą mniejsze drgania na budzie
Masz jakiś namiar na takowe?Dziku VR6 pisze: do skrzyni też są gotowe łapy
CXhodzi mi to po głowie,dlatego wszystkie graty wziąłem spod maski mk4. Czy się uda?...matisim pisze:Ty też tak chcesz mieć? żeby pod maską było wszystko jak z czwórki?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości