Wszystkie opinie mile widziane.
Link: https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... t=22650073" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
dramat to ma jedna osoba, więcej dramatów nie widziałem a awarie spotyka się w każdym silniku, 2.0 też nie są wolne od nich. Znam kilka aut z tym motorem, maja po 150 tys km i nic się nie dzieje więc bez przesadyAndrzejP4 pisze: Poczytaj na forum jakie są dramaty z awariami wtrysków cr
@junior503, dostosuj się proszę do regulaminu a mianowicie:junior503 pisze:Wielkie dzięki, wiadomo na zdjęciach każdy ładnie wygląda.
A tu druga opcja, prosze o komentarze.
http://allegro.pl/vw-golf-vi-1-6tdi-mod ... 05335.html" onclick="window.open(this.href);return false;
b) W przypadku prośby o ocenę kilku egzemplarzy danego modelu należy tytułować temat zgodnie z przykładem: model/typ, silnik, w cenie do ... /górny pułap cenowy/
c) W przypadku zmiany omawianego samochodu w temacie należy zmodyfikować opis tematu czyli wejść w edycję swojego pierwszego postu
Pastusiak pisze: sprowadzony z Belgii (gdzie 90% aut z Francji, Belgii to po dzwonach egzemplarze),
Tak tylko jest różnica sprowadzić prywatnie normalny egzemplarz za 40 tys zł, a kupić od Mirka z Ostrów Mazowieckiej czy Radomia czy tak jak tutaj Siedlec. Oni kupują najgorszy chłam żeby zarobić jak najwięcej, bo Belg nie sprzeda lekko draśniętego auta za połowę ceny, ale rozbity totalne są tanie bo tego się nie opłaca naprawiać skoro oni zarabiają np 5 tys euro na miesiąc, a usługi sa cholernie drogie.doggie pisze:Pastusiak pisze: sprowadzony z Belgii (gdzie 90% aut z Francji, Belgii to po dzwonach egzemplarze),
nieprawda, nieprawda, nieprawda. Miałem 3 auta z Belgii i żaden nie miał dzwonu, 100% bezwypadek, tylko należy zwrócić uwagę że jak się chce bezwypadek to trzeba zaakceptować fak, że 2 letnie auto ma 100-120 tys km a 3-latek 150-170 kkm, bynajmniej moje wszystkie tak miały, jak przebieg niski prawdziwy to dzwon na 100%
no 1000 zł na aucie to pewnie minimum, fajnie jest zarobić kilka tys na jednej sztucePastusiak pisze:On za 100 zł tego nie robi,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości