Moderator: VIP
A co powiecie o silniku liniowym na 12VQto pisze:Chrzanek`, sterowanie dla klapy to nie problem...problemem są siłowniki elektryczne
Już o tym myślałem. Problemem jest wielkość takiego siłownika, a w zasadzie jego średnica. W B6 kombi właśnie takie są (w sensie liniówki, temu pytałem czy kto się nie orientuje jak to sterowane) tylko nie mam nikogo w okolicy z takim autem, żeby to przypasować. Choć jak piszę, osobiście wolałbym hydrauliczny jak w niektórych BMW bo to jest nie do zajechania. U mnie w aucie klapa tylna jest dziennie minimum 4 razy otwierana i zamykana jak jeżdżę do roboty. Jakby nie patrzeć fabryczne siłowniki mają 1kN razem, więc jest to trochę. Na siłowniki z Opla nie patrzę bo one dość szybko kończą żywot z tego co się orientowałem.Peran pisze:A co powiecie o silniku liniowym na 12VQto pisze:Chrzanek`, sterowanie dla klapy to nie problem...problemem są siłowniki elektryczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości