Witam wszystkich cabrio - lubów.
Powróciłem do marki z VW golf 3 cabrio.
Miał być na chwilę ale kiedy przejechałem się bez dachu został
rocznik 1994
silnik 1,8 ABS 90KM
Witam, właśnie ściągnąłem sobie Golfika Cabrio 1.8 75 km rocznik 98, w stanie całkiem dobrym ,fotki wrzucę przy okazji było troszkę poprawek i parę mnie czeka jeszcze , obecnie w fazie rejestracji .Pozdrawiam wszystkich
Witam, jestem nowy na forum , chciałbym przedstawić jednego z wielu golfów jakie posiadam , vw golf 3 cabrio wersja bon jovi 1.8i aam 96r. kolor LP3G z przebiegiem ok 189tyś km. jestem drugim właścicielem w Polsce. pełna elektryka i stan jak z fabryki zadecydował że zostaje u mnie na dłuższy czas.
Witam mam na imię Sławek mam 35 lat jestem z Wejherowa od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem VW Glof mk3 cabrio rocznik 94 jest w nim sporo pracy ale po mału do celu pozdrawiam.
Witam wszystkim entuzjastów klasycznych samochodów, a w szczególności Golfa MK1! Obecnie co prawda jestem posiadaczem innego klasycznego samochodu (również niemieckiego), ale Golf MK1 był (i jest) obiektem moich zainteresowań. Mam pewną zagadkę do rozwikłania, ale to w innym poście...
Witam wszystkich pasjonatów Golfa a w szczególności Cabrio. Od wczoraj jestem właścicielem Golfa IV Cabriolet 1,6 101 KM r 1998. Samochód jak na moje potrzeby dobrze wyposażony i w dobrym stanie zachowania.
Witam, od niedawna jestem posiadaczem golfa MK1 Cabrio. Moje auto posiada kilka przeróbek, ale pracuje nad tym żeby wróciło, na tyle ile to możliwe, do oryginału. Mam nadzieje, ze znajdę tu wsparcie i porady co i jak zrobić.
Witam, od soboty jestem posiadaczem VW Golf IV z 2002 roku. Egzemplarz w bardzo dobrym stanie zachowania, chociaż niepozbawiony mankamentów, które mam nadzieję rozwiązać z Waszą pomocą!