Często zmywają owadydarek-vw pisze:Po co Ci spryskiwacze reflektorów w takim aucie? Jest sens pakować je w nowy zderzak
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pewnie bym jeździł 2,3rysiektr pisze:Co Ty byś zrobił bez tej 30stki
Moderator: G0 Karcio
Często zmywają owadydarek-vw pisze:Po co Ci spryskiwacze reflektorów w takim aucie? Jest sens pakować je w nowy zderzak
Pewnie bym jeździł 2,3rysiektr pisze:Co Ty byś zrobił bez tej 30stki
Wiem ze jest śmiesznie, dlatego mam kupione juz zaciski z T5, gdzie jest duzo większy, masz 312 tyl czy większy?RasPL pisze:Te 312 z tylu jakos smiesznie wyglada z tym zaciskiem. Ja dalem z phaetona bo jest wiekszy i pod tarcze 330. Nie wyglada jak 4ro tlok ale cóż.
Gdybym tanio zbobyl sruby rzymskie i nakrętki to bym sam zrovil16vg60 pisze:Widze ze zr18ki sa tak popularne ostatnio jak dokladka z cupry![]()
kurcze fajne te tarcze 370mm ,jakie maja odsadzenie ,otwor na piascie i rozstaw ?
bo pisales ze sa dwa rodzaje albo zle zrozumialem![]()
Ps.zauwazylem ze szukasz wahaczy regulowany na tyl do 4motion,zrob sobie sam z oryginaonych ,jest to banalnie proste i zzaoszczedzisz 400zl
u mnie w podpisie w s3 na 1str. dalem zdjecia ja to robilem
Od phaetona pasuja linki przy zaciskach przy 4x4?RasPL pisze:Tak z przodu mam 345x30 osadzenie 50 a tyl 312 osadzenie kolo 30. Phaeton czy t5 podobne sa. Phaeton w12 ma 44mm tloki.
Chodzi o to czy linka recznego jest jak fabrycznie, czyli "od dolu" czy "od góry" jesli jest oska to bez znaczenia.RasPL pisze:W golf mk2 pasują nie wiem co w platformie mk4. Pewnie tez skoro zaciski z mk4 pasuja do mk2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości