Ktoś coś wie na temat tego golfika? Może ktoś widział go na żywo? Dziękuję za każda opinię
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... yLNjt.html
Golf VI GTD, 2.0 TDI, 2009r., 30 900 PLN, Nowy Sącz
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Golf VI GTD, 2.0 TDI, 2009r., 30 900 PLN, Nowy Sącz
Auto dziwne, podejrzane. GTD to jest takie samo jak BMW 316i z naklejką M-power
Zwykłe 110 KM w wersji trendline + odpowiednie doposażenie, pytanie tylko po co ktoś go stylizował na GTD? Zrobiony soft, też pytanie gdzie co i jak. No i cena..ciekawe ile dostanie właściciel bo auto z komisu.
Wydaje mi się że mógł być dzwon z przodu ale to trzeba sprawdzić, na pewno przy tym przebiegu - dwumas, turbina, pompa oleju wszystko do sprawdzenia.
Coś mnie tchnie i mam wrażenie że to autko z PL salonu owszem ale miało już ze 2 właścicieli - warto to sprawdzić.
Ja bym był ostrożny bo zbyt "pięknie" i na odpicowanego to auto wygląda.
Nie lepiej szukać od kogoś kto faktycznie kupił w PL i sprzedaje sam jako Jan Kowalski a nie jakieś komisy, faktury, gwarancje?
Zwykłe 110 KM w wersji trendline + odpowiednie doposażenie, pytanie tylko po co ktoś go stylizował na GTD? Zrobiony soft, też pytanie gdzie co i jak. No i cena..ciekawe ile dostanie właściciel bo auto z komisu.
Wydaje mi się że mógł być dzwon z przodu ale to trzeba sprawdzić, na pewno przy tym przebiegu - dwumas, turbina, pompa oleju wszystko do sprawdzenia.
Coś mnie tchnie i mam wrażenie że to autko z PL salonu owszem ale miało już ze 2 właścicieli - warto to sprawdzić.
Nie lepiej szukać od kogoś kto faktycznie kupił w PL i sprzedaje sam jako Jan Kowalski a nie jakieś komisy, faktury, gwarancje?
Nie było wersji GTD z silnikiem 2.0 TDI i 110 KM? Tylko 170 KM?Pastusiak pisze:Auto dziwne, podejrzane. GTD to jest takie samo jak BMW 316i z naklejką M-power
Tak, dokładnie GTD miało 170 koni i silnik 2.0 TDI CBBB bodajże, tutaj masz 2,0 TDI 110 koni po sofcie i to jest silnik CBDC.
Poza tym zobacz na wnętrze oryginału GTD kierownica itd..
Po prostu tu masz stylistycznie przerobionego zwykłego TDI-ka 110 koni na GTD z zewnątrz i tyle.
Poza tym zobacz na wnętrze oryginału GTD kierownica itd..
Po prostu tu masz stylistycznie przerobionego zwykłego TDI-ka 110 koni na GTD z zewnątrz i tyle.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
to nie jest trendline tylko highline, racja, to żaden GTD aczkolwiek ładny, warty sprawdzeniaPastusiak pisze:
Zwykłe 110 KM w wersji trendline + odpowiednie doposażenie ?
Golf VI GTD, 2.0 TDI, 2009r., 30 900 PLN, Nowy Sącz
No i 2.0 110 KM w Golfie miały tylko skrzynię 5-kę co może mieć dla niektórych znaczenie.
________________________________________________________________________________
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09