Jaka marka opon letnich
Jaka marka opon letnich
Motor 1,6. Znajomi oponiarze polecali Kumho KH27 w tym rozmiarze. Jeździ ktoś na Kumho takich lub innych?
-
- Mały gagatek
Jaka marka opon letnich
Na przodzie mam Dayton D320 EVO tył Fulda sportcontrol , Daytony nieco głośniejsze, ale świetnie trzymają zwłaszcza na mokrej nawierzchni .
Jaka marka opon letnich
Potwierdzam słowa kolegi, DAYTON D320 EVO, naprawdę fajne opony a na mokrej nawierzchni naprawdę dobrze trzymają.
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Re: Jaka marka opon letnich
Od siebie polecam Firestone TZ300. Świetnie trzymają zarówno na suchym jak i mokrym. Trochę szumią, ale bez tragedii.power3 pisze:jakie letnie polecacie 195/65/15. Cena/jakosc max 850.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Jaka marka opon letnich fulda hankook
Witam serdecznie. Chciałbym zapytać co uważacie za lepszy wybór. Szukam opon w rozmiarze 205/55 16. W oko wpadły mi fuldy ecocontrol HP oraz Hankook kinergy eco. Czy ktoś z was jeździł na takich oponkach? Które byłyby bardziej komfortowe?
Jaka marka opon letnich
pod jakim względem ?piotrek1255 pisze:bardziej komfortowe?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
-
- Nowicjusz
Dużo jeździłem na oponach 195 65 15 autami do 120 KM i według mnie tylko nie warto ladowac kase w made in china a każda inna będzie się prawidłowo sprawować wiadomo zależy też od stylu jazdy ..
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaka marka opon letnich
Co polecicie z opon 205/55 R16 z rantem ochronnym? Szukałem Dunlop i Goodyer ale lipa nie mają rantów.
Znalazłem Hankook z rantem.
Znalazłem Hankook z rantem.
Jaka marka opon letnich
Uzytkuje ktos juz opony Dayton Tourung 2 lub widzial jakies opinie? Nowosc od daytona na ten rok, parametry na etykiecie ma w miarę, glosnosc 70db no i cena za 205 55 16 tylko 163zl szt
-
- Nowicjusz
Jaka marka opon letnich
Zdecydowanie lepiej kupić nowe oponki, ja również jestem na etapie zakupu opon. Jaką markę moglibyście mi polecić z tej strony https://oponafelga.pl" onclick="window.open(this.href);return false; . Interesują mnie sportowe i wytrzymałe opony.
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wisniewski pisze:Zdecydowanie lepiej kupić nowe oponki, ja również jestem na etapie zakupu opon. Jaką markę moglibyście mi polecić z tej strony https://oponafelga.pl" onclick="window.open(this.href);return false; . Interesują mnie sportowe i wytrzymałe opony.
dunlop sport maxx rt
Jaka marka opon letnich
Witam serdecznie, szukam oponki do Mk5 , do tego zastanawiam się nad zmianą felg również. Rozmiar jaki mnie interesuje to 17'' , co możecie polecić?