Leon 1.9 Tarnowskie G.2010 rok za 27500
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Leon 1.9 Tarnowskie G.2010 rok za 27500
Proszę o opinię https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... yWwFN.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony sob cze 03, 2017 10:19 przez andywiki, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Octavia 1.9 2009 30.900 Katowice
Dla mnie podejrzana oferta
- silnik 1,9 tdi BXE - wadliwa odmiana - hasło panewki - wystarczy poczytać, nawet na forum golfa v
- dziwne że ktoś kupuje Octavie kombi w tdi i robi mniej niż 20 tys rocznie?
- przebieg wg mnie dziwny, niski
- wydaje się że to auto po jakimś gościu co prowadził firmę, który oddaje w rozliczeniu i bierze nowe - odlicza od podatku i takie tam
Trzeba być czujnym, w salonie też mogą buble sprzedawać no i sam silnik jak dla mnie dyskwalifikuje tę ofertę.
- silnik 1,9 tdi BXE - wadliwa odmiana - hasło panewki - wystarczy poczytać, nawet na forum golfa v
- dziwne że ktoś kupuje Octavie kombi w tdi i robi mniej niż 20 tys rocznie?
- przebieg wg mnie dziwny, niski
- wydaje się że to auto po jakimś gościu co prowadził firmę, który oddaje w rozliczeniu i bierze nowe - odlicza od podatku i takie tam
Trzeba być czujnym, w salonie też mogą buble sprzedawać no i sam silnik jak dla mnie dyskwalifikuje tę ofertę.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Octavia 1.9 2009 30.900 Katowice
wada panewek w bxe nie obejmuje już 2009 roku, była tylko pewna wadliwa seria 2007/2008 i do końca nie wiadomo czy winowajcą same panewki czy puszczające śruby
andywiki, taka zmiana nie przyniesie pozytywnych odczuć
andywiki, taka zmiana nie przyniesie pozytywnych odczuć
A ja uważam że w Polsce nie jest to dziwnedziwne że ktoś kupuje Octavie kombi w tdi i robi mniej niż 20 tys rocznie?
Dzięki doggie ,pewnie masz rację że ta zmiana to żadna, ale jakoś mam obawy na młodsze 1.6 czy 2.0 tdi może nie potrzebnie.
Zmieniac golfa 5 na trochę młodszą octavię...?? Jednie że octavia większa, za to gorzej wykonana i głośniej w niej...
250 tyś dla 5-tki to nic, patrzy się na stan techniczny a nie przebieg...
Pastusiak wymiana panewek i śrub to całe 500zł i masz spokój...
250 tyś dla 5-tki to nic, patrzy się na stan techniczny a nie przebieg...
Pastusiak wymiana panewek i śrub to całe 500zł i masz spokój...
A co myślicie o przesiadce z golfa 5 kombi na leona https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... yWwFN.html" onclick="window.open(this.href);return false;