Golf mk4, 1.9 tdi, 2003r, 11 300, biłgoraj
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Panie i panowie jako ze szukam jakiegos kombi z dieslem przeglafajac ogloszenia natknalem sie na cos takiego https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... yLaOx.html
Na zdjeciach niby wszystko wyglada dobrze ale pomyslalem ze zapytam was co o tym myslicie. Dojazd mam nieco utrudniony bo swojego auta nie posiadam dlatego pytam tutaj. Moze ktos zna to auto i jest w stanie pewiedziec cos wiecej niz jest napisane w ogloszeniu
Na zdjeciach niby wszystko wyglada dobrze ale pomyslalem ze zapytam was co o tym myslicie. Dojazd mam nieco utrudniony bo swojego auta nie posiadam dlatego pytam tutaj. Moze ktos zna to auto i jest w stanie pewiedziec cos wiecej niz jest napisane w ogloszeniu
Re: Golf mk4, 1.9 tdi, 2003r, 11 300, biłgoraj
Jak dla mnie to przebieg skręcony o jakieś 100 tys, dziwnie wygląda kierownica, poduszka itd..dziwnie to leży, brak zaznaczonej opcji że bezwypadkowy..przypadek? wątpię pewnie malunki były tu i ówdzie.
Cenowo dość tani wg mnie, chociaż może wersje kombi nie sprzedają sie tak rewelacyjnie jak zwykłe hatchbaki.
Jak masz daleko, to nie wiem czy warto, bliżej to można obejrzeć, ale ja bym nie jechał na drugi koniec Polski po tego typu auto.
Cenowo dość tani wg mnie, chociaż może wersje kombi nie sprzedają sie tak rewelacyjnie jak zwykłe hatchbaki.
Jak masz daleko, to nie wiem czy warto, bliżej to można obejrzeć, ale ja bym nie jechał na drugi koniec Polski po tego typu auto.
Zobaczcie na lampy z przodu, Kto znajdzie różnice
Sprzedam nową półkę nad radio
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Mówisz o kierunkowskazie? To może być kwestia padania światłamich77bor pisze:Zobaczcie na lampy z przodu, Kto znajdzie różnice
W lewej lampie jest halogen, a włącznik świateł nie pa pozycji włączenia przednich przeciwmgielnych. Może w aucie były zamontowane seryjnie xenony ? Bo wyposażenie bogate, a po wypadku składany z przypadkowych części.
Sprzedam nową półkę nad radio
-
- VW Baron
- Kontakt:
wypadek wypadkiem ale przebieg może być x2 bo takie wypasione furaki zwykle jeżdżą dużo więcej niż ubogie wersje, fotele przykryte pokrowcami więc nawet ciężko ocenić ich stan a może kierownica też jest z innego auta, bo pacyfiki zawsze miały jeden rodzaj kierownicy ale to się da sprawdzić po analizie kodów z wlepkimich77bor pisze: a po wypadku składany z przypadkowych części.
ogólnie był bym ostrożny bo cena faktycznie mała jak na wyposażenie i silnik 130 konny
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
To jest kilkunastoletnie auto, nie ma sensu czepiać sie takich rzeczy jak lampa, włącznik itp...
Wy naprawdę oczekujecie od aut, które mają 15 lat, żeby były bezwypadkowe/bezkolizyjne? W dodatku diesel i żeby miał poniżej 200tyś km...
Może i są takie egzemplarze, ale cena od razu 5-7k w górę
Może i są takie egzemplarze, ale cena od razu 5-7k w górę
Ostatnio zmieniony pt kwie 07, 2017 23:23 przez rafalheba, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, ale można chociaż oczekiwać żeby nie były naprawione na sztukę.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Tylko że wypadek a kolizja to jest różnica, przynajmniej dla mnie.
Ja bym np nie chciał mieć auta które miało taką przygodę np
a dla wielu może to jest auto bezwypadkowe, co innego lekkie uderzenie w tył czy uszkodzony błotnik, maska
A co do przebiegu to na cyferki nie ma co patrzeć grunt to zdrowy stan który ocenia się na żywo a nie w postaci przebiegu czy fotek z ogłoszenia.
Ja bym np nie chciał mieć auta które miało taką przygodę np
a dla wielu może to jest auto bezwypadkowe, co innego lekkie uderzenie w tył czy uszkodzony błotnik, maska
A co do przebiegu to na cyferki nie ma co patrzeć grunt to zdrowy stan który ocenia się na żywo a nie w postaci przebiegu czy fotek z ogłoszenia.
-
- VW Baron
- Kontakt:
Ładny zielony golfik ale ma porysowane drzwi prawe przód i tył ... a i maska nie zgrywa się idealnie z błotnikiem
da się naprawić będzie igła
da się naprawić będzie igła