Witam .jestem nowym uzytkownikiem więc sory za jakies niedociągnięcia!!!!!!!!!!!
Zapaliła mi sie lampka poduszki powietrznej i nie wiem co to oznacza!!!! Zapaliła sie podczas spokojnej jazdy. Pomóżcie!! Z góry dziękuję.
[MK3] Zapalona kontrolka Poduszki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Zapalona kontrolka Poduszki
Ostatnio zmieniony śr paź 11, 2006 16:25 przez malina, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Jeśli się wcześniej nie świeciła i zapaliła nagle, to wskazywało by na taśmę. Mogła się przetrzeć odpiąć. Odkręć 2 śrubki od dołu. Wtedy zdejmiesz tą całą plastikową obudowę stacyjki. Tam będzie ta taśma widoczna i zobacz czy nie ma mechanicznych uszkodzeń.malina pisze:Zapaliła sie podczas spokojnej jazdy
Jednak zrób to PRZY ODŁĄCZONYM akumulatorze i najlepiej nie siedząc na fotelu- z zewnątrz samochodu. Nic się nie stanie, ale na wszelki wypadek- to nic nie kosztuje.
Zobacz, czy taśma nie ma uszkodzeń mechanicznych. Jeśli nie ma, to pozostaje tylko jechać na VAG'a.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 11 Paź 2006 12:08 ]
aaaaaaaaaaaa jeszcze jedno- wszystko zrobileś dobrze, tylko daj w temacie [MK3] albo [MK4] bo mogą usuwać temat. Looknij w regulamin.
Pozdrawiam.