na prawdę prosty przekaźnik...prosty schemat...a taki ciężar. Internety też milczą. Zmieniając ESP na to po 2001 pozbędę się przekaźnika...ale i tak chciałbym wiedzieć co on tam robidany_47 pisze:No Qto powiem Ci że niezła zagwozdka.
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Muszę kupić cały komplet na przód amorki i springi.
Ktoś coś doradzi poleci? Kayaba bilstein? Zastanawiam się też nad springami weiteca czarnymi i do tego ori amorki
Ktoś coś doradzi poleci? Kayaba bilstein? Zastanawiam się też nad springami weiteca czarnymi i do tego ori amorki
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Volkswagen Golf
Kącik posiadaczy MK4
Witam, ile wchodzi płynu do układu wspomagania w golfie IV?
Zapraszam na mój kanał Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNuJ25 ... cWH_n8QIjQ
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Re: Kącik posiadaczy MK4
Podbiję pytanie, bo chodzi mi po głowie użycie dwóch takich złączek ze względu na małe napięcie jakie tam przechodzi, a nie wiem, czy nie będzie znacznie lepiej jak to zlutuję i zaizoluję.Garrison pisze:Takie drobne pytanie... Do wszelkich wtyczek w Golfie (np. ogrzewanie tylnej szyby, awaryjne) wchodzą takie konektory, czy gdzieś się one różnią?
http://allegro.pl/pin-damski-konektor-0 ... 54375.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/pin-zenski-konektor-j ... 39659.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy do spięcia kilku przewodów (bo będzie taka konieczność, by stworzyć komunikację CAN) można użyć takich złączek?
http://allegro.pl/zlaczka-do-kabli-szyb ... 48903.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony śr maja 17, 2017 15:45 przez Garrison, łącznie zmieniany 1 raz.
Kup litr i się spokojnie w tym zmieścisz z wymianą.kewinpol pisze:Witam, ile wchodzi płynu do układu wspomagania w golfie IV?
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Kącik posiadaczy MK4
Tnie wam opony z przodu przy glebie? Bo patrzyłem ostatnio i slicki od wewnątrz :/ I sie zastanawiam czy ten typ tak ma, czy zbieżność się rozjechała po obniżeniu (była ustawiana jak auto było jakieś 5cm wyżej).
Rust is lighter than carbon fiber
- sauber
- Użytkownik
- Auto: Volkswagen Golf MK1 1.6 td
Seat Leon 5F ST FR 1.4 TSI
Kącik posiadaczy MK4
Mam ori xenony do mk4 jak by ktoś szukał
Tzn same lampy L+P , priv
Tzn same lampy L+P , priv
Sprawdź mojego białego Mk1 ; ). http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=499895
Witam. Szukam dokładki tylnego zderzaka do HB w wersji z PDC. Czy wiecie gdzie można taką znaleźć?
-
- Forum Master
nitrox89 pisze:Tnie wam opony z przodu przy glebie? Bo patrzyłem ostatnio i slicki od wewnątrz :/ I sie zastanawiam czy ten typ tak ma, czy zbieżność się rozjechała po obniżeniu (była ustawiana jak auto było jakieś 5cm wyżej).
mam glebę szerokie koła i nic nie tnie
- Garrison
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Droga społeczności!
Zauważyłem, że w nowych blachach drzwi tylnych mam włożone głośniki i ogółem cała fabryczna instalacja - czy one będą działać po podłączeniu, czy może wymaga to jeszcze jakichś akrobacji w elektryce?
Zauważyłem, że w nowych blachach drzwi tylnych mam włożone głośniki i ogółem cała fabryczna instalacja - czy one będą działać po podłączeniu, czy może wymaga to jeszcze jakichś akrobacji w elektryce?
Wydaje mi się, że to zależy od opon. U mnie Verdesteiny Quartaki po 30 kkm pękawły na wewnętrznym rancie. Normalnie fazował rant. Dwa komplety mi w ten sposób zarżnął. W pewnym momencie jak już to trochę na oponach postąpiło to na równym asfalcie lekko z górki dostawał takiego specyficznego, delikatnego kangura. Proces zarzynania tych opon trwał 2-3 lata/komplet.piotrek233 pisze:nitrox89 pisze:Tnie wam opony z przodu przy glebie? Bo patrzyłem ostatnio i slicki od wewnątrz :/ I sie zastanawiam czy ten typ tak ma, czy zbieżność się rozjechała po obniżeniu (była ustawiana jak auto było jakieś 5cm wyżej).
mam glebę szerokie koła i nic nie tnie
Teraz zmieniłem na Continentale letnie i zimowe i trochę już najeździłem na jednych i drugich i nic się nie dzieje.
Wcześniej częściej niż raz w roku jeździłem na sprawdzenie geometrii i wszystko było w porządku - tylko opony na rancie znikały. Chłopak, który mi robił geometrię już nie miał pomysłów co może być nie tak...
- Garrison
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Drugie pytanie... Wtyczkę 1J0 962 623A jest szansa dostać w serwisie Skody? Bo wyrywam właśnie wtyczki by mieć czystą, ale widzę, że w jednym otworze jest po prostu zbity konektor i za nic nie da rady go wyjąć, także wtyczka bezużyteczna.