W jakim modelu znajduje się taka wkładka zamka [FOTO]
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam.
Mam małą zagwostkę dla znawców... Ułamał mi się trzpień wkładki zamka i chciałbym się dowiedzieć w jakim modelu VAGa takie coś widzieliście jak na foto. Będzie mi łatwiej znaleźć, ja nie mam pomysłu. Chyba w golfie mk iv jest coś takiego. Chodzi tylko o tą złamaną część czyli wkładkę obrotową w którą wchodzi kluczyk i znajdują się w niej zapadki... Reszta jest dobra.
Mam małą zagwostkę dla znawców... Ułamał mi się trzpień wkładki zamka i chciałbym się dowiedzieć w jakim modelu VAGa takie coś widzieliście jak na foto. Będzie mi łatwiej znaleźć, ja nie mam pomysłu. Chyba w golfie mk iv jest coś takiego. Chodzi tylko o tą złamaną część czyli wkładkę obrotową w którą wchodzi kluczyk i znajdują się w niej zapadki... Reszta jest dobra.
-
- VWGolf.pl Killer
nie wiem o co dokładnie chodzi ale tutaj coś znajdziesz https://allegro.pl/listing?string=wk%C5 ... i-1-5-1003" onclick="window.open(this.href);return false;
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Chodzi o tą środkową część zamka która się obraca i którą mam złamaną...
a na alledrogo szukałem i po zdjęciach nie dojdę które to, ktoś by musiał to kiedyś rozbierać żeby odpowiedzieć mi na pytanie.
a na alledrogo szukałem i po zdjęciach nie dojdę które to, ktoś by musiał to kiedyś rozbierać żeby odpowiedzieć mi na pytanie.
-
- VWGolf.pl Killer
Jeśli ukręciła się wkładka to cała wkładka musi być nowa albo kupić klamkę razem z wkładką mam taki środek od polo z kawałkiem co przychodzi klamka
-
- VWGolf.pl Killer
Re: W jakim modelu znajduje się taka wkładka zamka [FOTO]
[quote="muszkatobiasz"]Jeśli ukręciła się wkładka to cała wkładka musi być nowa albo kupić klamkę razem z wkładką mam taki środek od polo z kawałkiem co przychodzi klamka i wygląda tak samo jak twoje
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
muszkatobiasz, zrób zdjęcie co tam masz, może się dogadamy.
Dzisiaj rozebrałem środek i chyba jest na szczęście to samo co golf iv... ufff
Dzisiaj rozebrałem środek i chyba jest na szczęście to samo co golf iv... ufff
-
- VWGolf.pl Killer