Które klocki ferodo na przód do 1.3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Które klocki ferodo na przód do 1.3
Hej.
Ostatnio przygladałem się klockom i wyraźnie widać, że zaczynają się już kończyć. Chciałbym wymienić na nowe. Po lekturze forum wybór chyba jest oczywisty - ferodo.
Byłem w sklepie z częściami wczoraj zapytać o cenę takich klocków i sprzedawca mi powiedział "58zł ferodo zielone i 6x zł (nie pamietam dokładnie) ferodo czerwone"
Które brać, jakie w ogóle pasują do mojego autka? Bo z konkretnymi numerami się nie spotkałem czy z pojęciem uniwersalności. A wyczytałem, że np. grubość też jest ważna..
Jakie brać żeby przypasowały? Golfik mk2 1.3MH.
Dzięki za pomoc.
Ostatnio przygladałem się klockom i wyraźnie widać, że zaczynają się już kończyć. Chciałbym wymienić na nowe. Po lekturze forum wybór chyba jest oczywisty - ferodo.
Byłem w sklepie z częściami wczoraj zapytać o cenę takich klocków i sprzedawca mi powiedział "58zł ferodo zielone i 6x zł (nie pamietam dokładnie) ferodo czerwone"
Które brać, jakie w ogóle pasują do mojego autka? Bo z konkretnymi numerami się nie spotkałem czy z pojęciem uniwersalności. A wyczytałem, że np. grubość też jest ważna..
Jakie brać żeby przypasowały? Golfik mk2 1.3MH.
Dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony sob lis 10, 2007 18:36 przez Kowal_, łącznie zmieniany 1 raz.
330KM/450Nm
Ważny jest rodzaj zacisków - występują dwa rodzaje klocków - symetryczne i niesymetryczne, różnią się także gruboscią i czasami katalogi troche kłamią. Ja akurat kupowałem Jurida i z Ferodo nie mam doświadczeń. Może kolor oznacza klocki do nowych lub i do starych tarczy- katalog Ferodo powinien to określac. Maap
maap
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
podjedz to dojdizmey do tego co tam masz.........i ci dokladnie cene zapodam moze cos tam zbijemy z cenymkowalm pisze:heh no właśnie Ciebie sie pytałemtomekzabrze pisze:Ferodo czerwone to ferodoo premier pierwsza jakosc ferodo zielone to ferodo target druga jakos klocka:)
Wiesz jakie mają być te klocki? Chodzi o tą symetrie
Jakby co to podjade jutro
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
nie ma sprawy, coś tam może dojrzysztomekzabrze pisze:podjedz to dojdizmey do tego co tam masz.........i ci dokladnie cene zapodam moze cos tam zbijemy z cenymkowalm pisze:heh no właśnie Ciebie sie pytałemtomekzabrze pisze:Ferodo czerwone to ferodoo premier pierwsza jakosc ferodo zielone to ferodo target druga jakos klocka:)
Wiesz jakie mają być te klocki? Chodzi o tą symetrie
Jakby co to podjade jutro
No fajnie by było z niższą cenką
330KM/450Nm
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt: