problem z odpalaniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z odpalaniem
mam golf 3 1.6 1993r. na benzyne przez rok ten samochód był nie użytkowany kupiłem go od brata wymieniłem olej, swiece , kable zapłonowe. czujnik temperatury , kopułkę , kostkę , mam problem rano nie mogę odpalic dopiero za 2 lub 3 razem , byłem sprawdzić na komputerze i tylko problem pojawił sie przy czujniku hall ale mechanik nie kazał mi się tym przejmować co może być przyczyną
problem z odpalaniem
po odpaleniu chodzi normalnie czy falują obroty, albo są za wysokie/ za niskie
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: problem z odpalaniem
,.,czujnik temperatury ori czy zamiennik?,nowy nie ori, zawsze znaczy sprawny i dobry,potrafi robić psikusa.pauleta25 pisze:ymieniłem olej, swiece , kable zapłonowe. czujnik temperatury ,
Re: problem z odpalaniem
tylko w ASO,koszt to ok.120 zeta,zobacz jak będzie odpalał silnik po odpięciu wtyczki od czujnika.pauleta25 pisze: gdzie mozna orginał kupic
problem z odpalaniem
Problem tkwi q tym gdy rano poruszam kanlami odpali a ten problem pojawia sie jesienia gdy sa deszce itd czy problem tkwi w cewke moze woda sie dostaje jak zabezpieczyc cewke przed wilgocia