Pali cewki 1.6 sr
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pali cewki 1.6 sr
Podmienie swiece jak to one to wiadomo, a jak nie to sie jeszcze pozastanawiamy. chociaz pomyslow moze juz nie byc..
EDIT.
No proszę. Samo się. Dzis rano jechałem sobie i czułem jak sie jakby odetkał i w końcu zaczął normalnie palić i śmigać. Nic nie podmieniałem. Jakiś cud się stał...
EDIT.
No proszę. Samo się. Dzis rano jechałem sobie i czułem jak sie jakby odetkał i w końcu zaczął normalnie palić i śmigać. Nic nie podmieniałem. Jakiś cud się stał...
Pali cewki 1.6 sr
No i sytuacja sie powtorzyla.
Przedwczoraj znow to samo. Auto stało półtora dnia dziś rano przez km tragedia i znów zaczęło się odtykać samo i było okej przez ok 7km i znów klapa.
Strasznie mnie to zadziwia.
Przedwczoraj znow to samo. Auto stało półtora dnia dziś rano przez km tragedia i znów zaczęło się odtykać samo i było okej przez ok 7km i znów klapa.
Strasznie mnie to zadziwia.
Pali cewki 1.6 sr
Ba mam odetkany aż nadto bo złącze elastyczne sie rozszczelniło.
Dziś znajomek mi poszperał podmienił jedną świece i powiedział ze gra muzyka. Nagar na świecy tak uniemożliwia przeskok ikry że daje taki cyrk... słucham opini.
Dziś znajomek mi poszperał podmienił jedną świece i powiedział ze gra muzyka. Nagar na świecy tak uniemożliwia przeskok ikry że daje taki cyrk... słucham opini.
Pali cewki 1.6 sr
Jest to możliwe tylko świece chyba niedawno wymieniałeś...nagar też nie bierze się z byle czego.
Pali cewki 1.6 sr
No dokładnie wtedy kiedy zalożyłem temat.
Olej wpierdziela tylko skąd? Czy pierścienie czy uszczelniacze zaworowe??
W sumie zaczęło się od wyjazdu do Wawy. Żeby nadrobić drogi i zaoszczędzić czasu był but w podłodze i wtedy pierwszy raz się to stało. No i już pewno się tak rozszczelniło od ciśnienia że pochłania olej w proporcji 1l paliwa na 0.1 oleju.
Olej wpierdziela tylko skąd? Czy pierścienie czy uszczelniacze zaworowe??
W sumie zaczęło się od wyjazdu do Wawy. Żeby nadrobić drogi i zaoszczędzić czasu był but w podłodze i wtedy pierwszy raz się to stało. No i już pewno się tak rozszczelniło od ciśnienia że pochłania olej w proporcji 1l paliwa na 0.1 oleju.
Re: Pali cewki 1.6 sr
Na kompresji to wyjdzie?
Wygląd świecy po ok. 3 tysiacach
A przy okazji spytam jaki to rozmiar dekielka w mm?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wygląd świecy po ok. 3 tysiacach
A przy okazji spytam jaki to rozmiar dekielka w mm?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Pali cewki 1.6 sr
Na kompresji to może nie bo problem jest w pierścieniu zgarniającym a nie uszczelniającym. A nie dymi ci podczas jazdy?
Pali cewki 1.6 sr
Nie dymi. Chociaz jak wcisne na 6500 to poleci taki czarny kłębek dymu jak z tych e papierosów.
Pali cewki 1.6 sr
Eeeee czarny. Tu chodzi o niebieskawy. Najlepiej to sprawdzić jadąc z góry hamując silnikiem a potem gaz w podłogę....