Nie. A jak miałyby iść pod klar jak były też kolory nie metaliczne? Mam 2 country i na obu są tylko naklejone. Jeden jest metalik, drugi bez metaliku, oba mają oryginalne naklejkiFolxs pisze:A te naklejki to nie powinny iść pod klar tak w ogóle?
(
Naklejki Country
- darwaz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Naklejki Country
- Adalbert1702
- Użytkownik
Naklejki Country
Wszystko da radę. Zadzwoń albo napisz maila i złóż zamówienie a będziesz miał zrobione! Syncro też zrobią-wzór mają bo mi robili! Umów się tylko co do kolorów.
Naklejki Country
Emblemat Syncro jest na Classic PartsFolxs pisze:bo mnie emblemat "Syncro" ukradli
https://volkswagenclassicparts.pl/pl/p/ ... SYNCRO/124" onclick="window.open(this.href);return false;
Piszą że brak dostępności "wycofany z oferty"
Poza tym jakby naklejka kosztowała 10-20zł to mogę mieć naklejkę zamiast emblematu
Poza tym jakby naklejka kosztowała 10-20zł to mogę mieć naklejkę zamiast emblematu
Naklejki Country
Faktycznie, nie zwróciłem uwagi.
A potrzebne Ci to w ogóle?
Oryginalnie tego nie było. Te napisy są z mk3, T4 itp.
Ale na alledrogo mają takie znaczki tylko droższe.
A potrzebne Ci to w ogóle?
Oryginalnie tego nie było. Te napisy są z mk3, T4 itp.
Ale na alledrogo mają takie znaczki tylko droższe.
Naklejkę Country bym bardzo chętnie na tył przytulił bo nie mam, napis Syncro też by nie zaszkodził
Naklejki Country
Ktoś sprzedaje na łebeju nową oryginalną wlepkę na tylny pas. Ale nie wiem pod jaki kolor. Cena też taka sobie.
- Adalbert1702
- Użytkownik
Naklejki Country
Moje naklejki które zamawiałem w firmie NOWA w Toruniu.... Całkiem dobrze to wyszło a i cena nie była wysoka!
Mogę jakiś namiar na nich? (szukałem w Google ale wyskakuje jakaś firma spawalnicza)
Syncro to też naklejka?
Syncro to też naklejka?
- Adalbert1702
- Użytkownik
Naklejki Country
Tak, SYNCRO też naklejka od nich....
Podaję jeszcze raz namiary i chyba się nie zmieniły bo byłem u nich tydzień temu i nic nie wspominali...
Agencja NOWA Nina Czerwińska 87-100 Toruń ul. Polna 124-126 tel/fax 56 6585522
[email protected]
http://www.nowa.torun.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Najlepiej zadzwonić omówić sprawę a później mailowo potwierdzić zamówienie. Powołaj się na mnie i będą wiedzieć że chcesz do Country plus naklejkę SYNCRO. Musisz tylko podać kolor nadwozia,bo nie robią na przeźroczystej. I nie ma w tym nic dziwnego gdyż folia przeźroczysta zmieniała kolor nadwozia i tak było widać całą naklejkę a w takim przypadku widać tylko nadruk....Już to sprawdziłem i według ich pomysłu jest o wiele lepiej!
Podaję jeszcze raz namiary i chyba się nie zmieniły bo byłem u nich tydzień temu i nic nie wspominali...
Agencja NOWA Nina Czerwińska 87-100 Toruń ul. Polna 124-126 tel/fax 56 6585522
[email protected]
http://www.nowa.torun.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Najlepiej zadzwonić omówić sprawę a później mailowo potwierdzić zamówienie. Powołaj się na mnie i będą wiedzieć że chcesz do Country plus naklejkę SYNCRO. Musisz tylko podać kolor nadwozia,bo nie robią na przeźroczystej. I nie ma w tym nic dziwnego gdyż folia przeźroczysta zmieniała kolor nadwozia i tak było widać całą naklejkę a w takim przypadku widać tylko nadruk....Już to sprawdziłem i według ich pomysłu jest o wiele lepiej!