Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Pruszkowiak, A4 poszło w dwa tygodnie od wystawienia za śmieszne $$
A tu to nie ma co pokazywać, jasne skóry, drewno w środku itd....
Swoją drogą na świeżo nie miałem przekonania do kiery drewnianej ale obecnie uważam, że jest o wiele lepsza od skóry - chyba się starzeję
A tu to nie ma co pokazywać, jasne skóry, drewno w środku itd....
Swoją drogą na świeżo nie miałem przekonania do kiery drewnianej ale obecnie uważam, że jest o wiele lepsza od skóry - chyba się starzeję
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
feniks, moje B6 poszło w 4 dni - chłopak przyjechał w ciemno po auto pociągiem 400km - podziwiam takich ludzi
Czesc dziewczeta
Jak zdrowko? U mnie zmiany. Octavii juz nie ma. Na jej miejsce wpadl staruszek, ale troche wyzszej klasy. Zdecydowanie lepiej wygluszony i w automacie.
Jak zdrowko? U mnie zmiany. Octavii juz nie ma. Na jej miejsce wpadl staruszek, ale troche wyzszej klasy. Zdecydowanie lepiej wygluszony i w automacie.
Octavia tez czesto spotykana na taxi. Na szczescie po Trojmiescie lata taxi AMG i sporo S klas. Jestem wstanie to zaakceptowac.
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
phanteon, mercedes W211 po lifcie dobrze widzę 320 CDI??? dziadziejesz chłopie - duży skok w porównaniu do W202 pewnie Fajna furka pewnie chciałeś mieć duże komfortowe auto
U mnie rok minął teraz jak upalam Hondę - zrobiłem 30tys. km i póki co sama eksploatacja - trochę mnie korci zmienić furę czasem - strasznie podoba mi się A6 C7 ale za fajny egzemplarz z małym przebiegiem trzeba worek kasy...odpuszczam póki co
Ocatvi 3 to jeździ teraz więcej niż passatów B5...większość wiadomo to auta firmowe - u mnie w pracy też octavia 3 jest
U mnie rok minął teraz jak upalam Hondę - zrobiłem 30tys. km i póki co sama eksploatacja - trochę mnie korci zmienić furę czasem - strasznie podoba mi się A6 C7 ale za fajny egzemplarz z małym przebiegiem trzeba worek kasy...odpuszczam póki co
Ocatvi 3 to jeździ teraz więcej niż passatów B5...większość wiadomo to auta firmowe - u mnie w pracy też octavia 3 jest
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Ubolewam nad tym, że Niemcy nie pomyśleli, by już w Golfie 4 automaty miały te fajne mieszki... Trzeba coś pokombinować.
O rany widze wielkie zmiany wsród starych variantowiczów coraz lesze fury tak bardziej luksusowo czy emerycko ?? Ja tam dalej brak komfortu na dodatek ucze sie pływac
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=541765&sid=be35971887d6e80c20096a21da032827
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
martin, widzę idziesz ostro w teren...podobno mocno wciąga ta zabawa w 4x4
Re: Kącik posiadaczy variantów
Powiem wam tak ze bardzo wciagajace hooby jak to bywa chce sie dalej głebiej itd haha, dziwnie zabrzmiało ale bardzo mnie to relaksuje a portfel tezPruszkowiak pisze:martin, widzę idziesz ostro w teren...podobno mocno wciąga ta zabawa w 4x4
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=541765&sid=be35971887d6e80c20096a21da032827
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Halo,
Panie/Panowie jak pierwsze ataki zimy???? Piłowanie na ręcznym pod centrum handlowym zaliczone ????
Panie/Panowie jak pierwsze ataki zimy???? Piłowanie na ręcznym pod centrum handlowym zaliczone ????