Witam koledzy i koleżanki,
mam pytanie - w moim Golfie 7 variant 2016r 1.2 tsi niestety nie mam halogenów przednich. rozważam ich dołożenie - można kupić na allegro nowe za ok. 90-100 zł sztuka.
Jednak nie ukrywam, że chodzi mi głównie o funkcję doświetlania zakrętów.
Mam więc następujące pytania:
1. Jak to jest? czy mogę sobie tak po prostu dołożyć halogeny?
2. czy mam tam przewody doprowadzone i wystarczy zamontować i podpiąć gotowe przewody?
3. czy muszę jakieś przewody jeszcze dosztukować?
4. po podlączeniu ich jak je będę włączał? mam światła automatyczne.
5. czy będę musiał jakos dodatkowo aktywować doświetlanie zakrętów? update softa ? czy jak?
może ktoś to już praktykował...
GOLF7 VARIANT DOŁOŻENIE HALOGENÓW Z DOŚWIETLANIEM SKRĘTU
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
GOLF7 VARIANT DOŁOŻENIE HALOGENÓW Z DOŚWIETLANIEM SKRĘTU
razem z wiązkądugbone pisze:1. Jak to jest? czy mogę sobie tak po prostu dołożyć halogeny?
nie maszdugbone pisze:2. czy mam tam przewody doprowadzone i wystarczy zamontować i podpiąć gotowe przewody?
z borda a raczej BSI do halogenów i z włącznika do BSIdugbone pisze:3. czy muszę jakieś przewody jeszcze dosztukować?
wymienisz włącznik to będziesz mógł włączyć tak jak włączasz halogeny tyłdugbone pisze:4. po podlączeniu ich jak je będę włączał? mam światła automatyczne.
no bez kodowania nie zacznie działaćdugbone pisze:5. czy będę musiał jakos dodatkowo aktywować doświetlanie zakrętów? update softa ? czy jak?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5