[mk4] Co to za wtyczka ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Co to za wtyczka ?
Witam. Pod plastikami przy przekaźnikach w swojej Borce znalazłem taka wtyczkę jak ma foto... orientuje się ktoś od czego ona może być ? Wygląda jak wtyczka od oświetlenia.
[mk4] Co to za wtyczka ?
Może od któregoś czujnika pedału? Pamiętam że jak wypinalem to była chyba podobna a i miejsce pasuje
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
[mk4] Co to za wtyczka ?
Na sprzęgle widać, że nie ma czujnika...ale dla pewności kolory kabelków by się przydały.
[mk4] Co to za wtyczka ?
Dopiero teraz wróciłem z pracy i miałem możliwość zrobienia foto. Biało-czerwony i niebiesko-czarny to kolory przewodów.
Nie ma miejsca na czujnik sprzęgła.
Nie ma miejsca na czujnik sprzęgła.
- Qto
- _
- Kontakt:
[mk4] Co to za wtyczka ?
moim zdaniem czujnik powinien być...niezależnie od tego czy jest tempomat czy nie
[mk4] Co to za wtyczka ?
Wychodzi na to że masz rację i rzeczywiście jest od sprzęgła... Ale ja też nie klamalem bo nie ma u mnie tego czujnika.
Tylko co z tym zrobić ? Dołożyć ten czujnik i wpiąć wtyczkę? Ma on jakąś dodatkową funkcję ? Czy służy tylko do tempomatu ? Bo tak wogole chciałbym założyć u siebie tempomat.
Tylko co z tym zrobić ? Dołożyć ten czujnik i wpiąć wtyczkę? Ma on jakąś dodatkową funkcję ? Czy służy tylko do tempomatu ? Bo tak wogole chciałbym założyć u siebie tempomat.
- Qto
- _
- Kontakt:
[mk4] Co to za wtyczka ?
ciarek15 pisze:Ale ja też nie klamalem bo nie ma u mnie tego czujnika
ciarek15 pisze:Nie ma miejsca na czujnik sprzęgła
ja bym tak zrobił dla świętego spokojuciarek15 pisze:Dołożyć ten czujnik i wpiąć wtyczkę?
nigdy się nad tym nie zastanawiałemciarek15 pisze:Ma on jakąś dodatkową funkcję ?
to tym bardziej załóż...bez niego tempomat nie zadziałaciarek15 pisze:Bo tak wogole chciałbym założyć u siebie tempomat.
[mk4] Co to za wtyczka ?
No rzeczywiście sobie zaprzeczyłem Więc miejsce jest ale czujnika brak w sumie to nie wiem dlaczego.
A odnośnie tempomatu... do niego potrzeba czujnik 4 pinowy hamulca. Prawda to ?
A odnośnie tempomatu... do niego potrzeba czujnik 4 pinowy hamulca. Prawda to ?