Kącik posiadaczy variantów
Moderator: VIP
Czesc dziewczeta
Sniegu dalej na Pomorzu brak. Byl jeden wieczor gdzie po bocznych mozna bylo poprobowac. Stopnialo po 2h, ale udalo sie skorzystac.
Jak sie fury sprawuja?
Sniegu dalej na Pomorzu brak. Byl jeden wieczor gdzie po bocznych mozna bylo poprobowac. Stopnialo po 2h, ale udalo sie skorzystac.
Jak sie fury sprawuja?
Re: Kącik posiadaczy variantów
U mnie, nie tyle co śnieg na drodze a raczej lekkie oblodzenie. Kilka cm leży po polach. Co dziwne, wynalazkowe opony zimowe po Niemcu dają radę, jakieś USA made Cooper.
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Szczęśliwego Nowego Roku - w Nowym Roku portfela głębokiego jak bagażnik Superba, cierpliwości jak ładowność Spirntera, upartości w dążeniu do celu jak G klasa w terenie, żony pracowitej jak berlińska taksówka, seksu więcej niż rdzy na Astrze 1, węża twardego i długiego jak wał napędowy z karbonu w nowej BMW serii 7 oraz czasu na przyjemności tyle....ile tylko możecie sobie wyobrazić. Trzymajcie się
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
Jak żyjecie Panowie. Mam nadzieję, że wszystko u Was ok i zdrówko dopisuje. Najlepszego w 2018!
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
phanteon pisze:Jak żyjecie Panowie. Mam nadzieję, że wszystko u Was ok i zdrówko dopisuje. Najlepszego w 2018!
Jest dobrze Kuba:)....oby zdrowie było
Jak W211 się sprawuje???? Jak wrażenia??
Smiga. Odpowiada mi to auto choc czuje, ze Esa bedzie jeszcze lepsza. Koszty utrzymania spore do tego zawsze sie mozna czegos czepic jak to w nastoletnim aucie. Mimo to sprawia mi radoche i jest wygodne oraz szybkie. Nastepny bedzie taki sam, ale w wersji E500. Lepsze, szybsze i tansze w utrzymaniu
- Pruszkowiak
- Forum Master
- Kontakt:
phanteon pisze:Smiga. Odpowiada mi to auto choc czuje, ze Esa bedzie jeszcze lepsza. Koszty utrzymania spore do tego zawsze sie mozna czegos czepic jak to w nastoletnim aucie. Mimo to sprawia mi radoche i jest wygodne oraz szybkie. Nastepny bedzie taki sam, ale w wersji E500. Lepsze, szybsze i tansze w utrzymaniu
Kuba dawaj W140 czyli lochę
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NvVPkTfTDZQ[/youtube]
Locha 140tka jest już podobno droga w utrzymaniu no i szkoda już takiego auta.
Na razie budżet nie pozwala, ale jak się ruszy to przesiądę się na E500 poliftowe (5,5 litra, 388 kunia). A potem już sobie obczaiłem, że W221 lub W212 coupe wpadnie. Dobrze, że żona nie zna tych planów
Na razie budżet nie pozwala, ale jak się ruszy to przesiądę się na E500 poliftowe (5,5 litra, 388 kunia). A potem już sobie obczaiłem, że W221 lub W212 coupe wpadnie. Dobrze, że żona nie zna tych planów