Kopę lat! (a ja dalej w MK4)
Ostatnio pomyslalem ze byloby super gdyby dalo sie polaczyc moj telefon z radiem oraz zestawem glosnomowiacym z samochodu (mam taki oryginalny z VW, na kabelku).
I tutaj chcialbym Was zapytac o rade - czy da sie cos takiego zrobic? Poniewaz w aucie jest juz zestaw glosnomowiacy to z mojego pkt widzenia najlepiej byloby zalozyc jakis modul na kabelku po oryginalnym telefonie. Czy cos takiego w ogole instnieje? Poradzicie jak sie zabrac do tego tematu?
Moduł bluetooth / zestaw głośnomówiący
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Re: Moduł bluetooth / zestaw głośnomówiący
moim zdaniem najrozsądniej to wywalić to i w jego miejsce zamontować np bury cc9060 - https://allegro.pl/zestaw-glosnomowiacy ... 34259.html . U siostry w mk4 to zamontowałem i się dobrze sprawuje
P.S. To nie moja aukcja - ja tylko identyko zamontowałem
P.S. To nie moja aukcja - ja tylko identyko zamontowałem
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Re: Moduł bluetooth / zestaw głośnomówiący
Też mam taki jak wyżej identyczny tylko mój jest vw i świetna sprawa i można też przez niego odtwarzać muzykę jednak nie pasuje mi wizualnie do wnętrza i wróci 6310i Nokia. Za swój dałem połowę tego co w aukcji ale godny polecenia