pompa paliwa załącza sie po otwarciu drzwi od kierowcy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
witam.mam pytanie czy zalaczanie sie pompy paliwowej po otwarciu drzwi od kierowcy vw bora 1,6sr 101km to normalna sprawa,czy moze efekt jakiegos zwarcia?
Re: pompa paliwa załącza sie po otwarciu drzwi od kierowcy
Normalna sprawa. Po postoju dłuższym jak 30min po otwarciu drzwi pompka załącza się na kilka sekund
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj
Co do pytania, wszystko ok...jest tak jak ttosiekk pisze
Co do pytania, wszystko ok...jest tak jak ttosiekk pisze
Odgrzeje kotleta a jak po otwarciu drzwi pompa nie działa a działała . Teraz ciezko pali z rana a jak działali dobicie paliwa to od strzala
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Na 99% zepsuty jest zamek drzwi kierowcy - nie daje sygnału otwarcia.
Tylko tak zamyka i otwiera drzwi mikro styk wymieniony na nowy oraz zimne luty poprawione
Moze przekaźnik 409 lub któryś przewód w prążki sie przerwał . Co do drugiego to wiadome rozebrać i sprawdzić . Co do przekaźnika z tego co sie zorientowałem ma on 8 nóżek wiec proste to nie bedzie wiem ze tk to masa z zamku kierowcy 30 to stały plis. Czy jak pola ze masę z zamku z stałym plusem powinna sie załączyć pompa?? Oraz czy dobrze myślę na mierniki każdym jest możliwość spr masy u mnie piszczy jak Space plusa i minusa , czy jak pola ze stałego plusa z masa z zamka w gnieździe przekaźnika 409 wskaże mi czy jest masa czy nie( no krew by przewód)
Moze przekaźnik 409 lub któryś przewód w prążki sie przerwał . Co do drugiego to wiadome rozebrać i sprawdzić . Co do przekaźnika z tego co sie zorientowałem ma on 8 nóżek wiec proste to nie bedzie wiem ze tk to masa z zamku kierowcy 30 to stały plis. Czy jak pola ze masę z zamku z stałym plusem powinna sie załączyć pompa?? Oraz czy dobrze myślę na mierniki każdym jest możliwość spr masy u mnie piszczy jak Space plusa i minusa , czy jak pola ze stałego plusa z masa z zamka w gnieździe przekaźnika 409 wskaże mi czy jest masa czy nie( no krew by przewód)