Potrzebne stałe zasilanie golf 7
-
- Nowicjusz
Potrzebne stałe zasilanie golf 7
heya. Potrzebuje podpiąć rejestrator do stałego zasilania. Możecie powiedzieć gdzie najlepiej się podpiąć może gdzieś za schowkiem albo pod kierownicą. Może macie jakieś foto. Dzięki i pozdrawiam:)
Re: Potrzebne stałe zasilanie golf 7
cześć ,ja już gdzieś tutaj pisałem .Podłączyłem w miejscu gdzie jest panel z przyciskami od lampek ,tam jest sporo miejsca by wstawić rozebraną ładowarkę .Musisz zdjąć ten plastik z oświetleniem . Napięcie znalazłem miernikiem w płytce ,wszystko wyszło pięknie .
-
- Nowicjusz
A na pewno zasilanie tam jest cały czas ??
Wydaje mi się ze nie. nawet jak zostawię włączone światło w środku a auto zamknę to i tak zgaśnie
Wydaje mi się ze nie. nawet jak zostawię włączone światło w środku a auto zamknę to i tak zgaśnie
Można mieć stałe zasilanie w gnieździe zapalniczki... żeby to uzyskać, trzeba przestawić bezpiecznik zapalniczki (przy lewym kolanie kierowcy) o jedną dziurkę wyżej - dla tego bezpiecznika są trzy dziurki, domyślnie jest w środkowej i dolnej. Tu przykład.
-
- Nowicjusz
A takie pytanie jak ta klapkę otworzyć?? Nie chce urwać a już mocno ciągłem i nie chce odejść.
- flo89
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7 2016
- Silnik: CZCA
oprocz tego ze ciagniesz trzeba scisnąć boki tej skrytki bo tam są zatrzaski
MK7 2016 1.4 TSI CZCA Highline
-
- Nowicjusz