Witam. Używałem szukajki ale nic w temacie mnie interesującym nie znalazłem.
Mam prośbę do tych którzy mają zamontowane obrysy, czy to ori listwa czy rzeźba w EU. Jakie odstępy macie od krawędzi listwy...od góry i od boku ? zmierzy mi ktoś i podrzuci ?
Chcę to zrobić jak najlepiej. Wiem wiem najlepiej to kupić zderzak ale zakupiłem same obrysy i będę rzeźbił.
Pozdrawiam.
Obrysówki (postojowe boczne) prośba o wymiary.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf VII GTI 2.0
- Silnik: CXCA
Dziękuję za foto...
Hm, wiesz rozumiem że na oko...ale jakoś mi łatwiej będzie się trzymać wymiaru no jak nikt nie wrzuci wymiaru to będę się bawił...
Hm, wiesz rozumiem że na oko...ale jakoś mi łatwiej będzie się trzymać wymiaru no jak nikt nie wrzuci wymiaru to będę się bawił...
-
- Mały gagatek
Re: Obrysówki (postojowe boczne) prośba o wymiary.
Odświeżam temat.
Miałem wcześniej obrysy przeźroczyste...wsadziłem tam w5w pomarańczowe (żarówka). Nie dawno przyszedł czas aby zdjąć zderzak a tu niespodzianka oprawki wtopiły się w obrysy...wyrwałem wszystko...polutowałem nowe oprawki ze starych lamp i nabyłem nowe obrysy tym razem pomarańczowe (czekają na montaż) teraz pytanie, w przeźroczystych miałem żarówkę pomarańczową z oczywistego względu, jaką wrzucić w pomarańczowe ?
Biała wy3w ?
Pomarańczowa wy3w ?
Czy może leda pomarańczowego ? Wiem że wcześniej zrobiłem błąd montując w5w dlatego mi się zgrzało.
Teraz tylko 3w albo led...tylko jakie macie ? Białe czy pomarańcz w POMARAŃCZOWYCH obrysach.
Miałem wcześniej obrysy przeźroczyste...wsadziłem tam w5w pomarańczowe (żarówka). Nie dawno przyszedł czas aby zdjąć zderzak a tu niespodzianka oprawki wtopiły się w obrysy...wyrwałem wszystko...polutowałem nowe oprawki ze starych lamp i nabyłem nowe obrysy tym razem pomarańczowe (czekają na montaż) teraz pytanie, w przeźroczystych miałem żarówkę pomarańczową z oczywistego względu, jaką wrzucić w pomarańczowe ?
Biała wy3w ?
Pomarańczowa wy3w ?
Czy może leda pomarańczowego ? Wiem że wcześniej zrobiłem błąd montując w5w dlatego mi się zgrzało.
Teraz tylko 3w albo led...tylko jakie macie ? Białe czy pomarańcz w POMARAŃCZOWYCH obrysach.
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Badziew z cts100? Ja mam to samo obrysy dymione i wypalone od tyłu od żarówek... Zamówiłem właśnie z serwisu komplet i 4 żarówki w3w obrysówki fakt pomarańczowe ale trzeba będzie je prysnąć. Już nie wspomnę o jakość i oprawek na żarówki i ich hermetyczności. Byłem na szrocie wyrwałem sobie oprawki od kierunków bocznych i czekam na paczkę z lampkami Wszystkim odradzam zamienniki i te ich wspaniałe żarówki które po miesiącu świecą na biało A obrysy wiecznie zaparowane cena w vw za sztukę 85 do tego rabat i 5 zeta za żarówkę 3waty
-
- Mały gagatek
Dokładnie kolego, poprzednie obrysy z cts teraz mam ori pomarańczki...kupiłem okazjonalnie dwie w cenie jednej Twojej...wiesz ? Rzeczywiście chyba oprawki będą lepsze z kierunków...ja polutowałem z postojowych...Twój pomysł chyba lepszy. Taaaa o ich "oprawkach" nic nie mówię Żarówki jakie ? Białe czy amber ?
EDYTA : Gdyby ktoś szukał ori oprawek do obrysów to proszę tutaj numer z etki : 8D0 971 273
EDYTA : Gdyby ktoś szukał ori oprawek do obrysów to proszę tutaj numer z etki : 8D0 971 273