a skąd jesteś?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Wrocławdamianax260 pisze: ↑ndz lip 08, 2018 22:54a skąd jesteś?![]()
te tylne małe szyby to tak troche problem, tą uszczelkę odklejałem ale to był błąd bo duzo z tym było roboty aczkolwiek da sie, jednak powiem ci że nie warto lepiej okleić równo z uszczelką bo pod tą uszczelką i klejem grama rdzy nie znajdzieszmerkava pisze: ↑pn lip 16, 2018 14:35Boczne szyby tylne są wklejane, i między szybą a karoserią jest gumowa uszczelka - jak szykowałeś się do malowania jakoś wcisnąłeś się pod tą uszczelkę, czy po prostu zakleiłeś taśmą jak leci? Na dniach będę malował swoje kombi, i wciąż nie mam pomysłu jak ładnie dojść z farbą w okolicy tych gum..
Jak dobrze obkleisz i sie przyłożysz to będzie też bardzo dobrzemerkava pisze: ↑pn lip 16, 2018 22:05Kiedyś miałem taką fajną farbkę która po zaschnięciu przyjmowała konsystencję gumy - ładnie się to odklejało od zabezpieczanych powierzchni, ale cenowo cholernie drogie (używało się tego do malowania modeli).. Tu by się sprawdziło idealnie, ale koszt przewyższył by robociznę u lakiernika:D
Jak będzie źle to zgonię na Ciebiedamianax260 pisze: ↑pn lip 16, 2018 22:19Jak dobrze obkleisz i sie przyłożysz to będzie też bardzo dobrze![]()
Nie ma sprawymerkava pisze: ↑wt lip 17, 2018 11:35Jak będzie źle to zgonię na Ciebiedamianax260 pisze: ↑pn lip 16, 2018 22:19Jak dobrze obkleisz i sie przyłożysz to będzie też bardzo dobrze![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości