![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji16.png)
Czas oczekiwania na nowego Golfa R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- cyprianmeister
- Mały gagatek
Re: Czas oczekiwania na nowego Golfa R
Widzę, że nie muszę się przedstawiać
Ano tak wyjdzie chyba, A45 poleci na allegro
Niestety, bagaznik nie mieści stelaża od wózka z kołkami, a o zapakowaniu się na wyjazd nie ma mowy. R Variant jest jedynym autem, które podejdzie. RS6 to kosmos, C43 polift mega zdrożał i 420k za konfigurację to chore pieniądze. Golf jak to Golf, nie żeby mnie jakoś jarał, ale będzie i pakowny i z nowymi multimediami i coś tam pojedzie
Myślałem też o 520/30xi lub czymś podobnym, ale męczyć się bez silnika dużym autem to jednak nie jest dobre rozwiązanie.
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
Ano tak wyjdzie chyba, A45 poleci na allegro
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Delikatnie dłubnąć i masz 400 koni i już znacznie szybsze auto niż większość aut na ulicy. Ja śmigam serią niestety gwarancja i jak na co dzień naprawdę jest dobrze.Geno17 pisze: ↑sob sie 04, 2018 13:59Widzę, że nie muszę się przedstawiać![]()
Ano tak wyjdzie chyba, A45 poleci na allegroNiestety, bagaznik nie mieści stelaża od wózka z kołkami, a o zapakowaniu się na wyjazd nie ma mowy. R Variant jest jedynym autem, które podejdzie. RS6 to kosmos, C43 polift mega zdrożał i 420k za konfigurację to chore pieniądze. Golf jak to Golf, nie żeby mnie jakoś jarał, ale będzie i pakowny i z nowymi multimediami i coś tam pojedzie
Myślałem też o 520/30xi lub czymś podobnym, ale męczyć się bez silnika dużym autem to jednak nie jest dobre rozwiązanie.
Suzuki Hayabusa
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant
Jak tam u was z oczekiwaniem na nowego golfa? Zamówiony 8 maja i do tej pory auto nie weszło do produkcji za 1.5 tygodnia będzie info czy produkcja się potwierdzi czy nie.
Ja jechałem decydować się na Golfa i kupiłem co innego. Jednak jestem ciekawy jak to bedzie z produkcją i ile te auta bedą miały na rolkach po „zmianach” ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ojojoj.... śliczna ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128