Czas oczekiwania na nowego Golfa R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- cyprianmeister
- Mały gagatek
Re: Czas oczekiwania na nowego Golfa R
Widzę, że nie muszę się przedstawiać
Ano tak wyjdzie chyba, A45 poleci na allegro Niestety, bagaznik nie mieści stelaża od wózka z kołkami, a o zapakowaniu się na wyjazd nie ma mowy. R Variant jest jedynym autem, które podejdzie. RS6 to kosmos, C43 polift mega zdrożał i 420k za konfigurację to chore pieniądze. Golf jak to Golf, nie żeby mnie jakoś jarał, ale będzie i pakowny i z nowymi multimediami i coś tam pojedzie Myślałem też o 520/30xi lub czymś podobnym, ale męczyć się bez silnika dużym autem to jednak nie jest dobre rozwiązanie.
Ano tak wyjdzie chyba, A45 poleci na allegro Niestety, bagaznik nie mieści stelaża od wózka z kołkami, a o zapakowaniu się na wyjazd nie ma mowy. R Variant jest jedynym autem, które podejdzie. RS6 to kosmos, C43 polift mega zdrożał i 420k za konfigurację to chore pieniądze. Golf jak to Golf, nie żeby mnie jakoś jarał, ale będzie i pakowny i z nowymi multimediami i coś tam pojedzie Myślałem też o 520/30xi lub czymś podobnym, ale męczyć się bez silnika dużym autem to jednak nie jest dobre rozwiązanie.
Delikatnie dłubnąć i masz 400 koni i już znacznie szybsze auto niż większość aut na ulicy. Ja śmigam serią niestety gwarancja i jak na co dzień naprawdę jest dobrze.Geno17 pisze: ↑sob sie 04, 2018 13:59Widzę, że nie muszę się przedstawiać
Suzuki Hayabusa
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant
Mini Cooper JCW
Touareg V10 TDI
Golf 7.5 R Variant
Jak tam u was z oczekiwaniem na nowego golfa? Zamówiony 8 maja i do tej pory auto nie weszło do produkcji za 1.5 tygodnia będzie info czy produkcja się potwierdzi czy nie.
Ja jechałem decydować się na Golfa i kupiłem co innego. Jednak jestem ciekawy jak to bedzie z produkcją i ile te auta bedą miały na rolkach po „zmianach”
Ojojoj.... śliczna
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128