[mk4] Problem z output testem wiatraka.
Moderatorzy: italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[mk4] Problem z output testem wiatraka.
Siemka, chciałem sprawdzić wszystkei układy wyjść w aucie, z czego mi wiadomo powinien się tam znajdować m.in. test wiatraka. Niestety nie pojawia się on i nie wiem czy świadczy to o awarii jakiegoś przekaźnika lub instalacji. Wiatrak na krótko łapie niestety tylko na jednym biegu. Używam programu Vag-com i kabla VIAKEN
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
[mk4] Re: Problem z output testem wiatraka.
Nie ma takiego testu w MK4.Skoro na krótko działa tylko ma jednym biegu,masz uszkodzony silnik wentylatora.Xenerif pisze: ↑sob wrz 22, 2018 22:29Siemka, chciałem sprawdzić wszystkei układy wyjść w aucie, z czego mi wiadomo powinien się tam znajdować m.in. test wiatraka. Niestety nie pojawia się on i nie wiem czy świadczy to o awarii jakiegoś przekaźnika lub instalacji. Wiatrak na krótko łapie niestety tylko na jednym biegu. Używam programu Vag-com i kabla VIAKEN
[mk4] Re: Problem z output testem wiatraka.
Śmiem się nie zgodzić że nie ma takiego testu w MK4. Sam osobiście go robiłem przed zmianą licznika. W moim poprzednim liczniku o nr 1J0920801 E mogłem za każdym razem wykonać ten test.Na włączonym zapłonie i podpiętym VAG-u wentylator ruszał....ale po zmianie licznika na 1J5920826 C tego testu już nie mogę wykonać. Dlaczego tak jest tego nie wiem.