No to szukaj takiego auta
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
No to szukaj takiego auta
Wszystko się zgadza jak piszesz muszę znaleźć jakiś po prostu kompromis
Widzę że nie dasz się przekonać ? Ch cial bym znać powód bo analizując i biorąc pod uwagę Octavia 2.0 tdi to jest auto z pewnym przebiegiem i książką serwisowa a sprowadzone to wiemy jak wygląda
Chyba nikt nie przeczy, że są auta lepsze niż vv ale czy jest nią Skoda? Robiona z tych samych podzespołów, z tymi samymi silnikami się nie psuje a wredne vv już tak? Nie wiem jak Ty ale dla mnie cena nie jest jedynym wyznacznikiem motoryzacji, są jeszcze ludzie którzy np wolą zapłacić więcej za auto z Polskiego salonu od pierwszego czy drugiego właściciela w fajnej wersji i dobrym stanie niż kupować 4-5 letnie skodziny po firmach z nalotem po 250 tysięcy bo jest ekstra cena, nie wiem czy takim człowiekiem jest autor tematu za to ja napewno...
chyba wyłącznie z przyzwyczajenia i przywiązania do marki, podstawowe wersje w obu przypadkach są strasznie plastikowe ale Skoda przewyższa Golfa swoją nijakością. Ja mimo wszystko skoro już mówimy o przyzwyczajeniach wolę przyzwyczajenie do Audi, tutaj czuje się najlepiej nawet jeśli ma swoje mankamenty
Fajny avatar
Nie o to chodzi, że Skoda na tych samych komponentach jeździ, a identyczny VW się psuje. Bardziej chodziło mi o to, że VW w pewnym czasie przegiął trochę z pakowaniem niesprawdzonej techniki do swoich modeli (czytaj TSI, czy kiepskich TDI), kiedy Skode nadal można było kupić ze sprawdzonym, niezawodnym silnikiem.dreyfus pisze: ↑śr paź 10, 2018 07:45Chyba nikt nie przeczy, że są auta lepsze niż vv ale czy jest nią Skoda? Robiona z tych samych podzespołów, z tymi samymi silnikami się nie psuje a wredne vv już tak? Nie wiem jak Ty ale dla mnie cena nie jest jedynym wyznacznikiem motoryzacji, są jeszcze ludzie którzy np wolą zapłacić więcej za auto z Polskiego salonu od pierwszego czy drugiego właściciela w fajnej wersji i dobrym stanie niż kupować 4-5 letnie skodziny po firmach z nalotem po 250 tysięcy bo jest ekstra cena, nie wiem czy takim człowiekiem jest autor tematu za to ja napewno...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości